Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Luki 21:16, 11 mar 2017

Myślę, że posadzenie przed lawendami na dwóch piętrach tych samych roślin będzie dobrym zabiegiem, a w tym pasie ciemnozielonym też po całości jedna roślina... głośno myślę
Kacha123 21:21, 11 mar 2017

Witaj Asiu! Tak długo mnie nie było, że nadrobić zaległości nie dam rady, ale chociaż postaram się być na bieżąco! Buziaki!
nawigatorka 21:23, 11 mar 2017

leon60 napisał(a)
Łukasz fajnie to wygląda.
Molinia na dolnym piętrze dla mnie super ale przyjąć trzeba, że 90cm osiągnie bez problemu
Seslerie to pasuje dać chyba taką samą jak w najwyższej donicy.
czyli kłosy nie będą miały tła.i nie wiem czy zielona sesleria z szara lawenda gra? I pozbywam się szałwia która jest tez na gorze...
nawigatorka 21:23, 11 mar 2017

Luki napisał(a)
Myślę, że posadzenie przed lawendami na dwóch piętrach tych samych roślin będzie dobrym zabiegiem, a w tym pasie ciemnozielonym też po całości jedna roślina... głośno myślę
a już oswajaliśmy się z myślą ze przed lawenda zagraniem nie dam nic...
nawigatorka 21:24, 11 mar 2017

Kacha123 napisał(a)
Witaj Asiu! Tak długo mnie nie było, że nadrobić zaległości nie dam rady, ale chociaż postaram się być na bieżąco! Buziaki!
fajnie ze jesteś Kasiu. Nadrabiać nie ma co spoko
amelia_b 21:32, 11 mar 2017

Czytam, obserwuję ale nie pomogę jakoś sobie tego wyobrazić. Niech Cię ręka boska broni tej szałwii ruszać bo przestanę przychodzić
nawigatorka 21:38, 11 mar 2017

amelia_b napisał(a)
Czytam, obserwuję ale nie pomogę jakoś sobie tego wyobrazić. Niech Cię ręka boska broni tej szałwii ruszać bo przestanę przychodzić
tej u góry nie planuje. Na dole nikt jeszcze nie widział bo na jesień odsadziła potajemnie
nawigatorka 22:04, 11 mar 2017

Luki napisał(a)
swoja droga wiesz ze do tej pory tak było? Przed lawenda w obu miejscach rosła kostrzewa
ren133 22:20, 11 mar 2017

A czemu nie moze być lawenda?
jankosia 22:35, 11 mar 2017

Może zastrzelisz ale i tak zapytam A nie przewidujesz jeszcze jednego graba? W donicę pod grabami i mniej więcej między jedną a drugą sztuką? Bo dywan z tego czy tamtego to już szczegół jak te cebulowe co je w radości rozdeptywałaś ale te graby nie wyglądają jak drzewo wielopniowe... Wiem że bliżej się nie dało bo obserwowałam akcję "sadzenie" to i gabaryty bryły korzeniowej wiem jakie były Wy to jednak niezwyciężeni jesteście Zazdroszczę ci tego zapału, bo mnie dzisiaj leń jakiś dopadł. Co prawda kilkanaście taczek bylin i tak poszło na kompostownik, ale i tak jakoś leniwe to wszystko dzisiaj było