Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Kasia73 19:43, 22 mar 2017

nawigatorka napisał(a)
Nie uważanie ze kret chce wypowiedzieć nam wojnę?

Asia, ale jak ładnie wypowiedział tą wojnę, klasycznie rzucając rękawicę, doceń to

Świetnie Ci idzie z tymi nowymi rabatami. A z ciekawości z której strony działki masz zachód?
nawigatorka 21:11, 22 mar 2017

malkul napisał(a)
fajny widoczek z góry. Działaj pracusiu by znów nas zachwycić.

Na razie to walczę z jelitówką u dzieciaków i to jakaś ostra wersja.
nawigatorka 21:12, 22 mar 2017

Juzia napisał(a)
O jaaaa!!!
Już dwa pasy!

ni tak jakby choc nie o to do końca chodzi docelowo
nawigatorka 21:13, 22 mar 2017

Kasia73 napisał(a)

Asia, ale jak ładnie wypowiedział tą wojnę, klasycznie rzucając rękawicę, doceń to

Świetnie Ci idzie z tymi nowymi rabatami. A z ciekawości z której strony działki masz zachód?
doceniam. Skręcił potem w prawo i przeżył całe kamienie. Żartowniś. Patrząc z tarasu czyli widok który był przed chwila wstawiony na wprost mamy południe. Czyli zachód na prawo
Luki 22:34, 22 mar 2017

Widzę to jak te pasy będą świetnie wyglądać z taką masą traw, ale wybacz mi najmocniej... przeogromnie się cieszę, że ja nie muszę czegoś takiego robić bo od samego patrzenia plecy bardziej mnie rozbolały, ale wierzę w Ciebie i wytrwałości życzę
polinka 22:40, 22 mar 2017

Jak zawsze u Ciebie najwięcje nadrabiania Ale wybacz przeleciałam tylko obrazki i też walczyłam w tamtym tygodniu z wybieraniem darni, co prawda nie miałam ciągnika ale i powierzchnia mniejsza

Życzę zdrówka dla dziewczynek!
nawigatorka 22:49, 22 mar 2017

Luki napisał(a)
Widzę to jak te pasy będą świetnie wyglądać z taką masą traw, ale wybacz mi najmocniej... przeogromnie się cieszę, że ja nie muszę czegoś takiego robić bo od samego patrzenia plecy bardziej mnie rozbolały, ale wierzę w Ciebie i wytrwałości życzę
skupie sie na pierwszej czesci wypowiedzi a za zyczenia dziękuje
nawigatorka 22:50, 22 mar 2017

polinka napisał(a)
Jak zawsze u Ciebie najwięcje nadrabiania Ale wybacz przeleciałam tylko obrazki i też walczyłam w tamtym tygodniu z wybieraniem darni, co prawda nie miałam ciągnika ale i powierzchnia mniejsza

Życzę zdrówka dla dziewczynek!
dzięki przyda się.
nic wielkiego się nie dzieje a do nadrabiania same ploty
April 13:43, 23 mar 2017

Te przeorane pasy są świetną zapowiedzią tego co tak misternie planowałaś. Geometria świetnie się sprawdza. Zapowiada się - co ja piszę- już widać, że to będzie piękny ogród. Te części które już zrobiłaś powodują u mnie brzydkie uczucie zazdrości Podobają mi się kształty, kolory. Fajne rozwiązania dla poszczególnych stref w ogrodzie. Nowocześnie a za razem lekko i blisko natury. Podziwiam pracowitość.
Bardzo mi się przydała wasza dyskusja na temat irgi major. Wszystkie jej wady, będą u mnie zaletą bo zamierzam obsadzić przedłocie, które jest niezwykle trudne, to sucha i słoneczna skarpa, na której umarły mi nawet lawendy. Irga powinna sobie poradzić.

pozdrawiam
nawigatorka 14:11, 23 mar 2017

April napisał(a)
Te przeorane pasy są świetną zapowiedzią tego co tak misternie planowałaś. Geometria świetnie się sprawdza. Zapowiada się - co ja piszę- już widać, że to będzie piękny ogród. Te części które już zrobiłaś powodują u mnie brzydkie uczucie zazdrości Podobają mi się kształty, kolory. Fajne rozwiązania dla poszczególnych stref w ogrodzie. Nowocześnie a za razem lekko i blisko natury. Podziwiam pracowitość.
Bardzo mi się przydała wasza dyskusja na temat irgi major. Wszystkie jej wady, będą u mnie zaletą bo zamierzam obsadzić przedłocie, które jest niezwykle trudne, to sucha i słoneczna skarpa, na której umarły mi nawet lawendy. Irga powinna sobie poradzić.

pozdrawiam

Nie wiem co mam napisać stworzyłeś opis do którego staramy się dożyć. Jeszcze doga droga przed nami ale skoro komuś podoba się to co już się udało to dodaje kopa do dalszego działania.
I ja mam trudne przedpłacie. Mam tam bluszcz ale na razie się stara zaaklimatyzować. Od trzech lat. Może tez powinnam o irdze pomyśleć. Tez lubię te "wady" major