Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

AniMa 07:26, 24 mar 2017

Kciuki za dziewczynki. Kup im elektrolity w saszetkachSą smakowe
Buziaki
nawigatorka 07:29, 24 mar 2017

AniMa napisał(a)
Kciuki za dziewczynki. Kup im elektrolity w saszetkachSą smakowe
Buziaki
dzieki już lepiej. Najlepszym elektrolitem jest odgazowanie cola
Konieczki 07:49, 24 mar 2017

Zdrówka księżniczkom życzę I całuski przesyłam

Wiesz że Cię podziwiam mój ty terminatorze. Jesteś moim natchnieniem (Krzysiu wybacz, ale ja nie z tych nowoczesnych ) zawsze jak patrzę na mój ogród i na ogrom prac który mnie czeka, mówię sobie - Nawigatorka dała radę to ja też muszę (kurde wiesz z krawężnikami to podniosłaś poprzeczkę wysoko - rzekłabym nawet ja tej sztangi nie uniosłam, starałam sie ale się mąż napatoczył I mamy ciut krzywo - całe 5,5 krawężnika osadzone przy tarasie)

Kurde ale będzie pięknie
AgataP 08:30, 24 mar 2017

Konieczki napisał(a)

Wiesz że Cię podziwiam mój ty terminatorze. Jesteś moim natchnieniem (Krzysiu wybacz, ale ja nie z tych nowoczesnych ) zawsze jak patrzę na mój ogród i na ogrom prac który mnie czeka, mówię sobie - Nawigatorka dała radę to ja też muszę (kurde wiesz z krawężnikami to podniosłaś poprzeczkę wysoko - rzekłabym nawet ja tej sztangi nie uniosłam, starałam sie ale się mąż napatoczył I mamy ciut krzywo - całe 5,5 krawężnika osadzone przy tarasie)

Kurde ale będzie pięknie

Kurcze u mnie mąż jak się "napatoczy" to też czasami krzywo idzie Trza pilnować na każdym kroku.

A działania Navi oglądam. Mięśnie ramion nie próżnują
nawigatorka 08:37, 24 mar 2017

Konieczki napisał(a)

Kurde ale będzie pięknie
Asiu chyba wiesz ze dziś zaczynamy prace z krawężnikami na ten sezon ze taka motywacje mi dajesz mam trochę treme skręciliśmy z eMem betoniarkę, przyjechał żwir, zaraz jadę po cement... ale powoli taśm damy radę. I Ty dasz byle bez z spiny i z uśmiechem na twarzy. Gdy uśmiech znika trzeba sobie zrobić ogrodowe wagary buziaki
nawigatorka 08:40, 24 mar 2017

AgataP napisał(a)

Kurcze u mnie mąż jak się "napatoczy" to też czasami krzywo idzie Trza pilnować na każdym kroku.

A działania Navi oglądam. Mięśnie ramion nie próżnują
a sznurek ma? mój eM zaczął dziś dzień od słów: pamiętaj 4 łopaty żwiru i łopata cementu
I zapewniam ze to nie rylko ramiona pracują
ren133 08:40, 24 mar 2017

nawigatorka napisał(a)
Asiu chyba wiesz ze dziś zaczynamy prace z krawężnikami na ten sezon ze taka motywacje mi dajesz mam trochę treme skręciliśmy z eMem betoniarkę, przyjechał żwir, zaraz jadę po cement... ale powoli taśm damy radę. I Ty dasz byle bez z spiny i z uśmiechem na twarzy. Gdy uśmiech znika trzeba sobie zrobić ogrodowe wagary buziaki

No to duuuużo uśmiechu życzę
nawigatorka 08:44, 24 mar 2017

ren133 napisał(a)

No to duuuużo uśmiechu życzę
czasem jest nerwowo gdy okazuje się ze działka kłopoty sprawia bo krzywa. Dziś granit na rozgrzewke
08:45, 24 mar 2017
krawęzniki?

słabnę na samą myśl
jolanka 09:00, 24 mar 2017

A u mnie krawężniki leżą od ubiegłego roku Em myśli Ja się wściekam.