Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 17:16, 30 lip 2015

Margo napisał(a)

Leżę

jazzy napisał(a)

co zęby suszą?
nawigatorka 17:20, 30 lip 2015

Loosiuu napisał(a)
Taaa... Telefon... mhmm... z tego co wiem to po pewnych napojach tak się mówi, ale nie wnikam

Wracając do roślin. Czasami w internecie można trafić na sadzonki bluszczu z multipalet i wtedy wychodzi bardzo tanio, w porównaniu do ilości. One szybko rosną, więc nie będą problemowe. Powiedziałbym nawet, że w dobrych warunkach dwa razy szybciej niż runianka. W rozstawie 50x50, z dobrą ziemią pod korzenie, trzy lata i zarośnięte. Warto też dać każdej sadzonce garść obornika granulowanego przy sadzeniu. Trawki zawsze można poprzesadzać później, jak nie będzie pasować. Ogród masz duży to miejsce znajdziesz. Gracilimusów bym nie dosadzał (tak mi się wydaje, że to miałaś na myśli ). Trochę za dużo szczęścia by było w jednym miejscu i mogło by wyjść chaotycznie.

Ja właśnie po TYCH napojach błędów nie robię - przetestowane

dzięku za pomysł z multipaletami. Nigdy nie kupowałam. Jesli się zdecyduje to pomyslę o tym, albo sama zrtobie sadzonki. musiałby to byc tylko taki błyszczacy a nie tem z jasnym nerwem. Ale jeszcze nie jestem pewna.

Zastanawiam cie czy nie zrobic z tych bukszpanów z zywopłocika skarpet grabów. Albo nie? muszę sama pomysleć i czekam na dzalsze propozycje.
ewa004 19:14, 30 lip 2015

Jak dzisiaj przeczytałam Juzi tekst u mnie że się księdzem jaram to tak parsknęłam śmiechem że Emuś się w czoło popukał

A o co tu z tą makulaturą chodzi nie jarzę
nawigatorka 20:05, 30 lip 2015

ewa004 napisał(a)
Jak dzisiaj przeczytałam Juzi tekst u mnie że się księdzem jaram to tak parsknęłam śmiechem że Emuś się w czoło popukał

A o co tu z tą makulaturą chodzi nie jarzę

Ja też właśnie parsknelam
A o co chodzi z Makulaturą nie dochodz - bo nie warto
Madzenka 21:03, 30 lip 2015

amelia_b napisał(a)

Juziu kochana,ale ja dzięki tobie się teraz staram ale to dlatego że ja matematyczna jestem

Przez Juzie raz na jakiś czas sprawdzam co napisałam i aż oczy ze ździwienia przecieram... Tylko ja na telefonie nic nie widzę... dlatego używam ipada bo wszystko mogę sobie powiększyć... ale za to podpowiada mi nie moje mysli

Uśmiałam się po pachy, M się na mnie jak na blondynkę patrzy
Kuba 21:12, 30 lip 2015

Fajnie się o błędach z telefonu czyta ale ja nie wiem o co chodzi z bluszczem, gdzieś mi ten wątek umknął a chcę być na bieżąco. Loosiuu odradza sadzenie trawy przy bluszczu, pytam bo sama tak chciałam zrobić i teraz nie wiem...
amelia_b 21:15, 30 lip 2015

Skarpety grabow??? Ale ty tak na poważnie? pewnie Ci o podsadzenie chodzi,a ja się pół dnia głowie co z tymi skarpetkami
leon60 21:46, 30 lip 2015

wesoło tu
Zeta 21:47, 30 lip 2015

Pięknie....poprostu.......
nawigatorka 22:49, 30 lip 2015

Madzenka napisał(a)

Przez Juzie raz na jakiś czas sprawdzam co napisałam i aż oczy ze ździwienia przecieram... Tylko ja na telefonie nic nie widzę... dlatego używam ipada bo wszystko mogę sobie powiększyć... ale za to podpowiada mi nie moje mysli

Uśmiałam się po pachy, M się na mnie jak na blondynkę patrzy

Marzeno przecie Ty blondynka jesteś wiec nic dziwnego

Ipad i iphon nadążają przynajmniej za moimi palcami choć oczywiście "wiedzą lepiej" a mój telefon...
Ale będę musiala czytać co napisałam bo sławna będę nie z ogrodu a z pomyłek