Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:28, 25 maj 2017

Magda70 napisał(a)

ha ha ha...
nawigatorka 20:29, 25 maj 2017

Magda70 napisał(a)

cholewcia....delikatnie mówiąc
zła jestem bo nie kupuje internetowo ale to było sprawdzone przez kilka osób z forum miejsce... kasa to jedne ale szas i praca to drugie...
Magda70 20:48, 25 maj 2017

Asia, ja kupuję internetowo jak na razie nie nacięłam się az tak.
Bodziszki przyszły kiedyś w bardzo kiepskim stanie i zla bylam...ale one wziely się szybko w garść i teraz rozsiewają się w "nagrodę" na potęgę
nawigatorka 21:08, 25 maj 2017

Magda70 napisał(a)
Asia, ja kupuję internetowo jak na razie nie nacięłam się az tak.
Bodziszki przyszły kiedyś w bardzo kiepskim stanie i zla bylam...ale one wziely się szybko w garść i teraz rozsiewają się w "nagrodę" na potęgę
widzisz a ja odsyłałam już trawy. ale to dawno było. teraz juz internet mnie nie kusi nawet. lubie jednak pomacać
Magda70 21:25, 25 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
widzisz a ja odsyłałam już trawy. ale to dawno było. teraz juz internet mnie nie kusi nawet. lubie jednak pomacać

ale ty masz gdzie pomacać.
Ja macam jak jade do Holandii a u nas bida jesli chodzi o trawy. Juz jest traw co raz wiecej ale w sprzedazy są te ktore ja mam...a innych nie.

Powinnam jarząba zarerklamować....a kupowalam u nas na miejscu 2 szt i każda inna a mialy byc dwie takie same...tylko, ze teraz jak kupie/wymienie to nowe drzewko będzie mniejsze..
21:30, 25 maj 2017
nawigatorka napisał(a)
kiedys rozmawialismy o tym , że pokazujemy tylko to co wyasione. zatem by odwrócic trend pokazuje jak w cześci zarosły mi dwa pasy. nie wiedziałam dlaczebo bo wyczyściłam je przeciez. ale już wiem. tam gdzie w ziemi mam kamienie (a składowano je tu kiedyś) traktor ślizgnął się po ziemi, zerwała powierzchownie darń a reszta wyrosła teraz... nie wiedziałam w co ręce dziś wlożyć...
wiem, ze to nie koniec ale z czasem chwastów bedzie mniej a trzcinnik bedzie broniła sie sam. ale na razie walka trwa

takie widoki znam tez w plewniku mi czas szybko ucieka bo z przeciagami rabaty obsadziłam prorokuje 3 sezony plewnikowania ...w trzecim odsapniesz

PS. sory ze nie mam dobrych wiadomosci ...zycie
AngelikaX 21:39, 25 maj 2017

nawigatorka napisał(a)
kiedys rozmawialismy o tym , że pokazujemy tylko to co wyasione. zatem by odwrócic trend pokazuje jak w cześci zarosły mi dwa pasy. nie wiedziałam dlaczebo bo wyczyściłam je przeciez. ale już wiem. tam gdzie w ziemi mam kamienie (a składowano je tu kiedyś) traktor ślizgnął się po ziemi, zerwała powierzchownie darń a reszta wyrosła teraz... nie wiedziałam w co ręce dziś wlożyć...
wiem, ze to nie koniec ale z czasem chwastów bedzie mniej a trzcinnik bedzie broniła sie sam. ale na razie walka trwa

Jak Cię to pocieszy, to zanim się wprowadziliśmy, na czas budowy u nas zielsko tak się rozpanoszyło, że osty miały po 1,5m - nawet nie zdawałam sobie sprawy, że chwaściory mogą takich rozmiarów urosnąc....

Z wodą nie pomogę, bo nie mam na ten temat bladego pojęcia... ale zapewne temat zgłębisz i się nie obejrzymy a szczeki będziemy zbierać
iwka 21:40, 25 maj 2017

Asia, pokażesz przy okazji jak wyglądają cisy ?
21:41, 25 maj 2017
a chciałam zapytać o twoja seslerie ta wczesnie kwitnaca ...w jakim jest teraz stanie ? pokarzesz?

ja swoja wygoliłam na łyso ...bo sie rozłożyła jak paw na rabate kepa w srodku ma duzo zgniłych kłosów.....zastanawiam sie czy ja lubie ? sezon 3 u mnie i nijak mi do koncepcji nie pasuje ( fotek brak ...nie mam checi badziewia uwieczniac )
nawigatorka 22:30, 25 maj 2017

Magda70 napisał(a)

ale ty masz gdzie pomacać.
Ja macam jak jade do Holandii a u nas bida jesli chodzi o trawy. Juz jest traw co raz wiecej ale w sprzedazy są te ktore ja mam...a innych nie.

Powinnam jarząba zarerklamować....a kupowalam u nas na miejscu 2 szt i każda inna a mialy byc dwie takie same...tylko, ze teraz jak kupie/wymienie to nowe drzewko będzie mniejsze..
no tak i masz dylemat... a drazni Cie to bardzo?