Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 20:59, 05 cze 2017

malkul napisał(a)
Asia jak będziesz miała aparat w dłoni to poprosze foty koryt z nasadzeniami i donic przy domku i tarasie. bom stęskniopna
Gosiu nic nie mam specjalnego. na froncie sesleria skalna od jesieni, na tyle mierna hakonne i kososdrzewina. nie mam na nie weny i czasu
nawigatorka 20:59, 05 cze 2017

anna_t napisał(a)

kocham Cię za to podejście! mam nadzieję ze nastąpi nowa era na forum wyluzowanych ogrodników i tym samym zakończy era tych którzy kasują fotke gdy jest na niej chwast
bosko!
za stara jestem by udawać
nawigatorka 21:00, 05 cze 2017

Kawa napisał(a)
piękny grabowy
4 lata powiadasz

nawet nie. na jesień bedzie
nawigatorka 21:00, 05 cze 2017

Nett napisał(a)
Piękny ten żywopłot. Gdybym zaczynała jeszcze raz z ogrodem, też na pewno na froncie bym posadziła grabowy. Zawsze już będzie moim marzeniem
a jaki masz? może gdzies jeszcze ci się przyda przyznam, ze mnie ten wybór cieszy
nawigatorka 21:02, 05 cze 2017

Ensata napisał(a)
Ale zazdroszczę grabowego, chyba jednak się skuszę. TYlko jak pomyślę o kolejnym pasie do pielenia, to mi słabo.
Te ukrzyżowańce masz przepiękne!
Na liście nikt nie patrzy, ja po bukszpanach potrafię zostawić, wyschną, użyznią ziemie, bez przesady!
ja dziz bukszpany zaczełam i tez zostawiłam po 4 latach nie dojrzysz ziemi pod zywopłotem i marny los chwastów
inag 22:30, 05 cze 2017

Pamiętam jak krzyżowałaś to drzewko. Takie maleńkie było a teraz już pokazuje na co je stać
Twoje Artemisy zaczynają już kwitnąć? Wychodzi na to że moje róże będą chyba ostatnie na forum do kwitnienia Mają dopiero niewielkie pączki.
Rabata z tymi szałwiami powędrowała na mojego pinteresta i znajduje się obok domku dla owadów Cuuuuuuuudo!
nawigatorka 22:39, 05 cze 2017

inag napisał(a)
Pamiętam jak krzyżowałaś to drzewko. Takie maleńkie było a teraz już pokazuje na co je stać
Twoje Artemisy zaczynają już kwitnąć? Wychodzi na to że moje róże będą chyba ostatnie na forum do kwitnienia Mają dopiero niewielkie pączki.
Rabata z tymi szałwiami powędrowała na mojego pinteresta i znajduje się obok domku dla owadów Cuuuuuuuudo!
lipa była maleńka początkowo modlą być kostka sle plany widać się zmieniają ma jeszcze młodsza koleżankę ale ta jeszcze straszy i nie dodać co poeta miał na mysli
Artemis kwitnący nas na nasza rocznice a ta niebawem Teoje tez zaskoczą cię na pewno pierwszymi kwiatami
Szałwia rozwija się etapami wiec najlepszy efekt dopiero będzie. Ale miło być przez Ciebie przypiętym
inag 00:03, 06 cze 2017

Pamiętam historię lipy
Mam nadziję, że moje z kwitnieniem nie będą czekały do naszej rocznicy bo bym osiwiała do prawie końca sierpnia
nawigatorka 07:20, 06 cze 2017

inag napisał(a)
Pamiętam historię lipy
Mam nadziję, że moje z kwitnieniem nie będą czekały do naszej rocznicy bo bym osiwiała do prawie końca sierpnia
wtedy powinna już kwitnąć ponownie
kasja83 07:50, 06 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
za stara jestem by udawać

Kokietka...są starsi