Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 13:07, 07 cze 2017

Agi2006 napisał(a)

Nie wierzę, ze u Ciebie jest coś co nie jest warte grzechu a tym bardziej pokazania...Nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I love Twój ogród i zazdroszczę ogrodowego współdziałania z mężem. Mojego nie moge namówić do prac ogrodowych
nie zazdroszczę. ja bardzo cenię sobie wspólne planowanie i pracę no i wspólne cieszenie się efektami może i na twojego przyjdzie czas
nawigatorka 13:08, 07 cze 2017

Rybka211_2006 napisał(a)
Witam. Mam pytanie o różę Artemis. Czy mogłabym prosić o namiary na sprzedawcę, ponieważ znalazłam je tylko u 2 sprzedawców ale niesprawdzonych z różnymi opiniami dlatego obawiam się zamówić.
Pozdrawiam
Ja kupiłam u Pani Choduń w Rosarium. i moge polecic bez obaw
Rybka211_2006 13:22, 07 cze 2017

A ile krzaczków jest u Ciebie posadzonych, że wyrosła taka piękna duża ?
nawigatorka 17:04, 07 cze 2017

Rybka211_2006 napisał(a)
A ile krzaczków jest u Ciebie posadzonych, że wyrosła taka piękna duża ?
mam dwie sztuki ale posadzone osobno o kilka metrów od siebie wiec zawsze na zdjęciu jest jedna
nawigatorka 21:14, 07 cze 2017

Melduje z radością ze zakończyłam cięcie ciesze się bo do konca czerwca na ogród czasu kompletnie brak.
I gdy dziś kończyłam z bukszpanami słyszę we wglebnika chalas pod ławka. Myslalm ze to ptak a to kret... chodził sobie po kamieniach próbując się w nie wkopać. Zgrabnie i chetnie wszedł do wiaderka (a wiem ze to szybkie i przebiegle stworzenie) a potem...oddałam go w ręce eMa pozdrawiam malkul morderczynię ślimaków
kasja83 21:53, 07 cze 2017

nawigatorka napisał(a)
Melduje z radością ze zakończyłam cięcie ciesze się bo do konca czerwca na ogród czasu kompletnie brak.
I gdy dziś kończyłam z bukszpanami słyszę we wglebnika chalas pod ławka. Myslalm ze to ptak a to kret... chodził sobie po kamieniach próbując się w nie wkopać. Zgrabnie i chetnie wszedł do wiaderka (a wiem ze to szybkie i przebiegle stworzenie) a potem...oddałam go w ręce eMa pozdrawiam malkul morderczynię ślimaków

Czy pozdrowienia dla naszej Krwawej Malkul sugerują losy krecika?
Kacha123 22:00, 07 cze 2017

Zero instynktu samozachowawczego u tego krecika! Chyba, że nie mógł się oprzeć urokowi wgłębnika i pergoli!
22:01, 07 cze 2017
nawigatorka napisał(a)

przyjedz do mnie z tym twoim magicznym wiaderkiem ...mam kilka takich do zapakowania dla twojego M

Sebek 22:04, 07 cze 2017

Jutro u Nawiagatorki na obiedzie:

- Mamo nie lubię krecika...
- To odłóż i zjedz ziemniaki.

Pozdrawiam Asia
22:12, 07 cze 2017
Sebek napisał(a)
Jutro u Nawiagatorki na obiedzie:

- Mamo nie lubię krecika...
- To odłóż i zjedz ziemniaki.

Pozdrawiam Asia

czytam na głos parskamy śmiechem
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies