Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 08:46, 19 cze 2017

kasja83 napisał(a)
Padłam...zdjęcia z lotu ptaka...nie ma problemu Navi wygrzebie i od razu-takie tam ze spadochronem!Miazga. Jesteś szalona. Ja pewnie zsikałabym się ze strachu!
nie byłoby widać chyba w tym kombinezonie sprobuj
nawigatorka 08:48, 19 cze 2017

lindsay80 napisał(a)
Te pasy będą genialne, już są!

Obie wersje na przechowalnik mi się podobają, ale sama wybrałabym numer 1.

Świetna fotka w chmurach
dzieki Edyto za opinie w sprawie rabaty bo sama nie wiem. Na pasy czekam z wytęsknieniem
ivo 11:24, 19 cze 2017

Aśka już myśle od wczoraj co napisać Ci odnośnie nasadzeń w zagajniku brzozowym. Jakoś nasadzenia w obu wersjach sa jak dla mnie zbyt "pasiaste" Jeszcze jak wkleiłaś ten plan ogólny to się upewniłam że obok te pasy trzcinnika takie mocne geometryczne więc ja bym obok jakoś to "zmiękczyła". Wiesz ja sama od linijki lubię ale trzeba jednak do tego z dystansem - wiesz kto mnie tego nauczył
12:18, 19 cze 2017
nawigatorka napisał(a)

ogladam foto ....przyszło mi do głowy słowo latawica

że tez ja nie mam takich jajec
nawigatorka 14:55, 19 cze 2017

ivo napisał(a)
Aśka już myśle od wczoraj co napisać Ci odnośnie nasadzeń w zagajniku brzozowym. Jakoś nasadzenia w obu wersjach sa jak dla mnie zbyt "pasiaste" Jeszcze jak wkleiłaś ten plan ogólny to się upewniłam że obok te pasy trzcinnika takie mocne geometryczne więc ja bym obok jakoś to "zmiękczyła". Wiesz ja sama od linijki lubię ale trzeba jednak do tego z dystansem - wiesz kto mnie tego nauczył
brzmi ciekawie wiesz na rysunku jest pasisacie ale to byliny wiec pewnie by się rozmyły te pasy. Tak przynajmniej Myślałam. A masz jakas propozycje?
nawigatorka 14:56, 19 cze 2017

eee_taam napisał(a)

ogladam foto ....przyszło mi do głowy słowo latawica

że tez ja nie mam takich jajec
tak bym siebie nie nazwała i myśle ze słownik tez by zaprzeczył. Poza tym w spadochronie więcej spadania niż latania
Figaro 18:03, 19 cze 2017

Dziekuje za odpowiedz.
Do twarzy Ci w chmurach i z facetem przypietym do nogi.
nawigatorka 18:27, 19 cze 2017

Figaro napisał(a)
Dziekuje za odpowiedz.
Do twarzy Ci w chmurach i z facetem przypietym do nogi.
przypiety był gdzies w klatce był jeszcze jeden ktory robił fotki. Jego syn zreszta.
19:42, 19 cze 2017
nawigatorka napisał(a)
tak bym siebie nie nazwała i myśle ze słownik tez by zaprzeczył. Poza tym w spadochronie więcej spadania niż latania

spadaczka nie przyszło mi do głowy ...słownik czasem sie myli ...bo nigdy nie latał
nawigatorka 21:27, 19 cze 2017

eee_taam napisał(a)

spadaczka nie przyszło mi do głowy ...słownik czasem sie myli ...bo nigdy nie latał
nie tyle się myli co zazwyczaj jest opóźniony za uzusem taka kolej rzeczy. Język zmienia się szybciej niż wydaje się slowniki