Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

siakowa 14:30, 26 mar 2015

Powiem Ci że kolejna rabata bardzo podobna do planowanej u mnie chyba sobie zrobie tu ławeczkę u Ciebie bo jestes kilka kroków przede mna więc bedzie na co patrzec
nawigatorka 14:32, 26 mar 2015

siakowa napisał(a)
Powiem Ci że kolejna rabata bardzo podobna do planowanej u mnie chyba sobie zrobie tu ławeczkę u Ciebie bo jestes kilka kroków przede mna więc bedzie na co patrzec

Jakaś ławeczka się znajdzie zapraszam. ta rabata powoli powstaje ale ta z rozchodnikiem będzie musiała chyba jeszcze troszkę poczekać.
nawigatorka 14:38, 26 mar 2015

A teraz zagadka - co to będzie?

było

jest

a dokończę w weekend
nawigatorka 14:38, 26 mar 2015

siakowa napisał(a)

a ja u ciebie to choćby postoję
siakowa 14:39, 26 mar 2015

nawigatorka napisał(a)

a ja u ciebie to choćby postoję

e tam krzesło ze strychu wytargam
nawigatorka 14:44, 26 mar 2015

siakowa napisał(a)

e tam krzesło ze strychu wytargam

A to poproszę bo wszystko ostatnio mnie boli I M twierdzi, że na kierownika robót też się nadaję bo zawsze pouczam jak zrobic lepiej to może się przydam
Zielona 17:14, 26 mar 2015

Ja bym stawiała na turzyce. Troszkę nieobiektywnie, ale z autopsji. Szałwia jednak jest niska. Stipa ją "zje" w jeden sezon...
nawigatorka 17:24, 26 mar 2015

Zielona napisał(a)
Ja bym stawiała na turzyce. Troszkę nieobiektywnie, ale z autopsji. Szałwia jednak jest niska. Stipa ją "zje" w jeden sezon...

2:0 dzięki
Zielona 17:27, 26 mar 2015

Ja to się nawet obawiam, czy w tym roku turzyce nie połkną tej mojej szałwii... W oryginale, z którego czerpałam pomysł /Piet Oudolf/ jest sesleria jesienna. Ale Sylwii spodobała się moja wersja. Ciekawe, jak będą wyglądały te nasze rabaty w tym sezonie.
nawigatorka 17:31, 26 mar 2015

Zielona napisał(a)
Ja to się nawet obawiam, czy w tym roku turzyce nie połkną tej mojej szałwii... W oryginale, z którego czerpałam pomysł /Piet Oudolf/ jest sesleria jesienna. Ale Sylwii spodobała się moja wersja. Ciekawe, jak będą wyglądały te nasze rabaty w tym sezonie.

Najlepsze ze ja wymyśliłam sobie te rabate a później okazało się ze Wy już taka macie.Poważnie.u mnie ta turzyca rośnie raczej w szerz niż na wysokość.a podeslalabys te swoją inspiracje jeśli gdzieś ja masz.pozdrawiam