Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:06, 25 mar 2015

inag napisał(a)
Znalazłam fotki takie z oddali. Jak będziesz chciała zobaczyć to wkleję u siebie bo nie chcę Ci zaśmiecać..

Jeśli Ci to nie prz szkodzą możesz tez wkleić u mnie jak wolisz.raczej jestem pewna że mam hameln - wszystkie trzy kupuje osobiście u Pana Trawki i jemu w tym względzie ufam.na 1 stronie u mnie w poście z 22:38 jest jej zdjęcie jesienne między kulami bukszpanowymi.
inag 15:27, 25 mar 2015

Ok, wklejam więc u Ciebie. Widać je z daleka, niezbyt wyraźnie ale coś tam można zobaczyć jak wielkościowo się zgrywają. To te w murku. Innych zdjęć, lepszych nie mam niestety żeby pokazać jak to u mnie wygląda...
Trawy są oczywiście wyższe od rozchodnika, ale ich kłosy się przewieszają więc też wyglądają inaczej a rozchodnik stoi na baczność i wybija się z nich fajnie. Napisz co zdecydowałaś bo ciekawa jestem
inag 15:30, 25 mar 2015

Byłam na 1 stronie (kolejny już raz pozachwycałam się donicami i całym układem) i na pewno moje rozplenice są takie same. Myślę, że śmiało możesz je łączyć z rozchodnikiem...
nawigatorka 15:39, 25 mar 2015

Nawet z oddali wygląda to pięknie i z pewnością zastosuje to u mnie.a czy myślisz ze dodanie jeżówki w zielonym kolorze by to popsuło - bo u mnie będzie tylko biały rozchodnik.
nawigatorka 15:39, 25 mar 2015

Jeśli mogę dopytam jeszcze rozstaw jednych i drugich
inag 16:24, 25 mar 2015

nawigatorka napisał(a)
Jeśli mogę dopytam jeszcze rozstaw jednych i drugich

Ja za radą innych na forum sadziłam co 30 cm na przemian. W zeszłym roku było idealnie ale i rozchodniki i trawy szybko nabierają masy więc pewnie za jakis czas będę musiała podzielić...
Star dusty zwłaszcza już teraz widzę, że w tym roku będą zdecydowanie bujniejsze.
inag 16:26, 25 mar 2015

nawigatorka napisał(a)
Nawet z oddali wygląda to pięknie i z pewnością zastosuje to u mnie.a czy myślisz ze dodanie jeżówki w zielonym kolorze by to popsuło - bo u mnie będzie tylko biały rozchodnik.

Powiem Ci, że gdzieś widziałam takie połączenie. Nawet fajnie wyglądało Jak sobie przypomnę gdzie to dam znać A że ja jestem wielbicielem jeżówek to chyba bym się skusiła
nawigatorka 17:05, 25 mar 2015

inag napisał(a)

Powiem Ci, że gdzieś widziałam takie połączenie. Nawet fajnie wyglądało Jak sobie przypomnę gdzie to dam znać A że ja jestem wielbicielem jeżówek to chyba bym się skusiła

Dziękuję za nieoceniona pomoc.mam nadzieje ze i moja rabata będzie wyglądała tak bujne.pozdrawiam serdecznie
inag 19:13, 25 mar 2015

No przestań! Nie ma za co
Będę zaglądać i trzymam kciuki za rozplenice i rozchodniki, żeby wszystko było ok
Madzenka 06:41, 26 mar 2015

Ciekawą wymianę zdań poczytałam