Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 09:39, 19 paź 2017

iwka napisał(a)
a to już było tydzień temu chyba jakaś planetoida miała w ziemię uderzyć, ale nas mięła
moze nie wszystkich skoro na ogrodowisko piszą ze ogród nieważny jest
leon60 10:08, 19 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
a gdyby nie było scianki a wypływ wody z pompy miał być niewidoczny? To wystarczy pompę zatopić?

Kurcze nie wiem... u mnie jest pompa w sumie dla kaskady a raczej pompeczka na moją powierzchnię
U Ciebie może lepiej pomyśleć o oczyszczalni ?
ren133 10:38, 19 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
halo ja z okolic poznania jestem. tysiecy jeszcze na nic w ogrodzie nie wydaliśmy myslicie, że dlaczego tak wiele robimy sami? bo pracy się nie boimy a rozrzutność jest nam nie po drodze. poza tym radze czytac ze zrozuminiem: napisałam, że zrezygnowaliśmy z wody

swoją droga to ciekawe co dzis piszecie. coś sie w swiecie wydarzyło co przewróciło świat do góry nogami i o tym nie wiem?

Przy takich efektach jakie Wy osiagacie w ogrodzie na pewno bym nie zrezygnowała z realizowania swoich marzeń ... jak nie teraz to może w przyszłym sezonie wymyślicie jak zrobić element wodny w miarę rozsądnych pieniądzach by w rezultacie stworzyć miejsce jakie powoli już się klaruje w realu a częściowo masz jeszcze w wyobraźni ...
Dużym plusem jest to, że jesteś młoda ... zdążysz jeszcze dużo przeżyć ... zresztą z tego co wiem ten rok był intensywny ogrodowo ale też spędziliście wiele wspólnych rodzinnych chwil ... dzieci załapały bakcyla podróżniczego ... tak trzymaj
nawigatorka 11:08, 19 paź 2017

leon60 napisał(a)

Kurcze nie wiem... u mnie jest pompa w sumie dla kaskady a raczej pompeczka na moją powierzchnię
U Ciebie może lepiej pomyśleć o oczyszczalni ?
no i się zaczyna...
nawigatorka 11:12, 19 paź 2017

ren133 napisał(a)

Przy takich efektach jakie Wy osiagacie w ogrodzie na pewno bym nie zrezygnowała z realizowania swoich marzeń ... jak nie teraz to może w przyszłym sezonie wymyślicie jak zrobić element wodny w miarę rozsądnych pieniądzach by w rezultacie stworzyć miejsce jakie powoli już się klaruje w realu a częściowo masz jeszcze w wyobraźni ...
Dużym plusem jest to, że jesteś młoda ... zdążysz jeszcze dużo przeżyć ... zresztą z tego co wiem ten rok był intensywny ogrodowo ale też spędziliście wiele wspólnych rodzinnych chwil ... dzieci załapały bakcyla podróżniczego ... tak trzymaj
Reniu my spędzamy większość zycia w aucie. wszedzie mamy daleko więc podroże od zawsze nie są nam obce nawet ze zwykłych życiowych powodów.
a woda czy jest marzeniem? nie powiedziałabym. ja wiem, że stylistycznie był to grało a ja lubie projektować. co nie znaczy ze to akurat musze mieć.
leon60 11:13, 19 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
no i się zaczyna...

podpytaj Małą Mi ona ma chyba takie ustrojstwo u siebie
lojalna_ 11:14, 19 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
jolka plan był ale ja go skreśliłam. Olka tylko kusi na nowo

W miarę możliwości tez Cie pokusze.

♡♡♡♡

Co Ty piszesz z tym nie ważnym ogrodem ? Coś mało bywam . Dla mnie ważne jest wszystko co mnie otacza najbliżsi znajomi i od wnętrz ogrodu tego co jem i ciuchów to moje życie wiec ważne inna sprawa ile czasu na to wszystko poświęcić możemy ale żeby nieważne ....wzdrygnelam się )) coś dziś mam filozoficzny nastrój.

ren133 11:55, 19 paź 2017

nawigatorka napisał(a)
Reniu my spędzamy większość zycia w aucie. wszedzie mamy daleko więc podroże od zawsze nie są nam obce nawet ze zwykłych życiowych powodów.
a woda czy jest marzeniem? nie powiedziałabym. ja wiem, że stylistycznie był to grało a ja lubie projektować. co nie znaczy ze to akurat musze mieć.

Masz przed sobą zimę na przemyślenia
nawigatorka 12:28, 19 paź 2017

leon60 napisał(a)

podpytaj Małą Mi ona ma chyba takie ustrojstwo u siebie
jeszcze nie wiem cxy chce to wiedzieć ale pomysle. dzięki Olka
nawigatorka 12:29, 19 paź 2017

lojalna_ napisał(a)

W miarę możliwości tez Cie pokusze.

♡♡♡♡

Co Ty piszesz z tym nie ważnym ogrodem ? Coś mało bywam . Dla mnie ważne jest wszystko co mnie otacza najbliżsi znajomi i od wnętrz ogrodu tego co jem i ciuchów to moje życie wiec ważne inna sprawa ile czasu na to wszystko poświęcić możemy ale żeby nieważne ....wzdrygnelam się )) coś dziś mam filozoficzny nastrój.

no własnie nie ja to pisze dlatego smiałam się, ze chyba jakiś przewrót w świecie był