A który masz ? Przy psie i sierści by się sprawdził ?..... pytam ,bo mam dość sprzątania zwykłym i marzy mi sie taki ,który sam będzie sprzątał ..............tylko nie chcę takiego za 4 koła .....
I jakbyś mogła podzielić się sprawdzonym przepisem na pierniczki będę wdzięczna
roomba 681. Tez nie chcięliśmy w udawać 4000. Ten znacznie tańszy ale czy dąb rade ze zwierzetami to nie ziem. Wg YT do tego są lepsze wyższe modele miedzy innymi dlatego ze maja umowę szczotki. Ogólnorolny sprawdzi się mam powierzchniach bez przeszkadzajek. U nas nawet stawki są w większości zawieszone w powietrzu co mu sprzyja.
A przylepia już dość znany tu jest i na pewno pytanie o niego padnie jescze nie raz wiec wklejam ponownie https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=628
z gotowaniem to już ogarnę. Umiem i lubie to robić ostatnio się ograniczam ale przy naszych dziewczynach podloga wymaga ciaglych inyerwemcji a Stefan wyjeżdża codziennie gdy mnie nie ma w domu i wracam mam gotowe
fajny ten Stefan ale ja za dużo na centralny wydałam zeby kolejny odkurzacz kupować :/ z podlogą przy dzieciach rozumiem Cię w 100% 2 razy dziennie powinnam odkurzać gdyby byla pedantką..