Mloda ukrzyzowana lipa dostala dzis dodatkowy bambus dla wzmocnienia.co prawda stelaz juz nie jeden silny wiatr przetrwal ale troche sie o nia martwilam zawsze wiec dla spokoju o jej los. Jesien i ja juz dotknela...
I z kategori ukrzyzowanych -pamieta ktos gruszke,ktora jeszcze wiosna byla zwyklym drzewem? Jak tylko straci liscie bedzie przeniesiona na nowe miejsce- slupki na stalowki i kompost dla niej juz czekaja.
Za Robustę tego wzrostu to nie jest wysoka cena... Swoje kupowałam po chyba 30zł, miały ok 60cm, a teraz po dwóch latach mają ok 1-1,20.
Za tę cenę bierz.
Czosnki sadź w większych doniczkach. Po przekwitnięciu wykopiesz i z każdej cebulki będziesz miała 2, czasami trzy. Tak to moja Droga algorytmicznie, z roku na rok pomnaża się pieniądze
Ale ja Robuste w tym miejscu juz kupowalam dwa lata temu-placilam 38 zl za ok 80 cm. Teraz maja 1,2m. Wiem ze to nie duzo jak na tego cisa w takim rozmiarze ale chcialam znalezc troszke tansze bo przy 6 sstukach to juz troche jest. A na czosnkach tak mi nie zalezy by placic tyle za sztuke.kupuje w janinie i tez jest ok.