Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Ensata 08:45, 01 paź 2015

Madzenka napisał(a)
Zdecydiwanie bardziej sesleria jesienna niź wydmuchrzyca
Ale ona wpada wręcz w kolor limonkowy, podpasuje jej?
nawigatorka 09:17, 01 paź 2015

Madzenka napisał(a)
Zdecydiwanie bardziej sesleria jesienna niź wydmuchrzyca

Tylko seslerie mam tam na bajwyzszym pietrze i na razie szalu nie robi...
nawigatorka 09:20, 01 paź 2015

beta napisał(a)
ja wianki chwalę...boskie są...ja w tym roku nie robię nic...na remoncie się skupiłam ...jak tam idą próby z betonowa ścianą?...osiągnęłaś już zadawalający Cię efekt?...a co myślisz o betonowych farbach?

Prob byli wiele... juz teraz chce powoli zamykac ten temat tylko musze poczekac az plyty gk dowioza mi do do domu. Mam nadzieje ze sie uda choc pewnisci nie ma. O farbach raczej nie slyszalam raczej o tynkach. One na pewno tez sa ok tylko drozsze od domowej mieszanki i mi zalezy na efekcie plyt.
nawigatorka 09:21, 01 paź 2015

Ensata napisał(a)
Ale ona wpada wręcz w kolor limonkowy, podpasuje jej?

Limonkowy lubie ale nie wiem czy tam...
Tess 10:13, 01 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Super ten wianek. Okręciłaś podkład wiankowy kokardą czy czyms innym?
nawigatorka 10:16, 01 paź 2015

Tess napisał(a)

Super ten wianek. Okręciłaś podkład wiankowy kokardą czy czyms innym?

Wstazka.ale.ze.to podklad slomiany i sloma przebijalaby przez wstazke jest i szcze takią flizelina owiniety. Kurcze tajniki warsztatu zdradzam
babka 10:40, 01 paź 2015

O temat wydmuszycy na topie, będe podglądać z zaciekawieniem bo też mi brakuje na nią pomysłu. Zadołowałam ją w wiadrze bez dna żeby mi się nie rozlazła. Siedzi już tak drugi rok i stwierdzam że to dobry sposób na jej zdyscyplinowanie
Wianki Asiu niesamowicie pomysłowe, śliczne
iwka 10:47, 01 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Wstazka.ale.ze.to podklad slomiany i sloma przebijalaby przez wstazke jest i szcze takią flizelina owiniety. Kurcze tajniki warsztatu zdradzam

ja do takich wianków używałam podkład styropianowy, ładnie wstążka przylega i gładki wychodzi, tylko ja bombkami dekorowałam. Słomiane podkłady muszę sobie kupić
nawigatorka 11:35, 01 paź 2015

babka napisał(a)
O temat wydmuszycy na topie, będe podglądać z zaciekawieniem bo też mi brakuje na nią pomysłu. Zadołowałam ją w wiadrze bez dna żeby mi się nie rozlazła. Siedzi już tak drugi rok i stwierdzam że to dobry sposób na jej zdyscyplinowanie
Wianki Asiu niesamowicie pomysłowe, śliczne

wiadro to dobry pomysł tylko ja bym juz trochę tych wiader bym, potrzebowała
Dziękuję pięknie
nawigatorka 11:36, 01 paź 2015

iwka napisał(a)

ja do takich wianków używałam podkład styropianowy, ładnie wstążka przylega i gładki wychodzi, tylko ja bombkami dekorowałam. Słomiane podkłady muszę sobie kupić

tyle że styropian trzy razy droższy a to czasem ma znaczenie, szczególnie przy produkcji hurtowej. Styropian za to znacznie lezszy co czasem jest walorem czasem utrudnieniem.