Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 19:51, 04 paź 2015

AlKa napisał(a)
Niesamowite przeżycie pewnie...

To prawda.nawet filmik,ktory nakrecila nie oddaje tych wrazen...no moze jedynie moje slowa,ktore tam padaj...
Luki 20:13, 04 paź 2015

O jaaa, ale super miałbym pełne portki ze strachu, ale gdybym miał okazje to spróbowałbym, ale w kolejce czeka skok ze spadochronem i skok na bungee, ale tylko w konkretnych miejscach czyli długo jeszcze poczekam na ten skok adrenaliny
kasia_w 20:19, 04 paź 2015

Asia
Studiuję Twój wątek- jestem na 50 stronie, więc jeszcze sporo przede mną
Chyba pracujemy w nieco pokrewnych branżach.
Jestem pod wrażeniem Twojej twórczości okołodomowej. No i ten areał- jak Ty to ogarniasz?
Będę to często zaglądać, bo wiele nas łączy, choć gustami różnimy się całkowicie- ja uwielbiam róż, asymetrię i swobodne kompozycje w ogrodzie i we wnętrzach. No i mam lęk wysokości

nawigatorka 20:19, 04 paź 2015

Luki napisał(a)
O jaaa, ale super miałbym pełne portki ze strachu, ale gdybym miał okazje to spróbowałbym, ale w kolejce czeka skok ze spadochronem i skok na bungee, ale tylko w konkretnych miejscach czyli długo jeszcze poczekam na ten skok adrenaliny

Widac ze i z Ciebie poszukiwacz mocnych wrazen.bungee nie ufam i mnie nie kreci.ale spadochron to co innego.a jeszcze niedawno mialam ostra chorobie lokomocyjna... polecam bardzo! Jest czad.a miesnie zmeczone jak po przekopaniu ogrodka.
nawigatorka 20:27, 04 paź 2015

kasia_w napisał(a)
Asia
Studiuję Twój wątek- jestem na 50 stronie, więc jeszcze sporo przede mną
Chyba pracujemy w nieco pokrewnych branżach.
Jestem pod wrażeniem Twojej twórczości okołodomowej. No i ten areał- jak Ty to ogarniasz?
Będę to często zaglądać, bo wiele nas łączy, choć gustami różnimy się całkowicie- ja uwielbiam róż, asymetrię i swobodne kompozycje w ogrodzie i we wnętrzach. No i mam lęk wysokości

Witaj zatem w moim ogrodzie.milo ze sie ujawnilas
Ja branże obecnie mam domowo-ogrodowo-wnetrzarska

Wynudzisz sie kobieto!

Jak ogarniam?-nie ogarniam na razie.wiekszosc niezagospodarowana ale jesli kolejne ekstremalne wyzwania beda rownie udane jak dzisiejsze to mam jeszcze troche czasu mam nadzieje

Kazde lubi co innego.najgorzej nie niedziec co nam sie podoba. Ja tez sledze i kibicuje ogrodom zupelnie nie w moim guscie.najwazniejsze ze łączy nas pasja.

Juzia 21:03, 04 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Brawo.latalas kiedys?polecam jesli nie

Chciałabym...ale się okropnie boję
nawigatorka 21:08, 04 paź 2015

Juzia napisał(a)

Chciałabym...ale się okropnie boję

Pilotka opowiadala ze juz po starcie widac po "kliencie" na ile mozna z nim sobie pozwolić.samo latanie bez akrobacji nie jest takie straszne.
Juzia 21:11, 04 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Pilotka opowiadala ze juz po starcie widac po "kliencie" na ile mozna z nim sobie pozwolić.samo latanie bez akrobacji nie jest takie straszne.

Może jak będę miała kiedyś okazję.... ale sama raczej nie poszukam tej okazji
Magda70 21:18, 04 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

I material na kolejny projekt

Co królowo betonowa znów kombinujesz??

Mnie się marzy stolik nocny - kawowy z takich pieńków co to można wykorzystać też jako siedzisko

Magda70 21:22, 04 paź 2015

nawigatorka napisał(a)
"odebrałam" dziś (troche przedwczesny) prezent urodzinowy od mojego M.
Mała podpowiedz

latałaś szybowcem???