Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Zielona 21:48, 05 paź 2015

Hello My Favourite Paparazzi
...a cisów też się pozbywasz?
nawigatorka 22:04, 05 paź 2015

Zielona napisał(a)
Hello My Favourite Paparazzi
...a cisów też się pozbywasz?

Marto to zdjecie zrobilam zanim dostrzeglam tam Ciebie.wstawialam na zywo fotki i trudno bylo je zrobic bez sfotografowania kogokolwiek.

Cisy pewnie beda przeniesione tylko jeszcze nie wiem gdzie...
A Ty kupilas juz Robusty bo ja znow ich szukam w dobrej cenie.
kasia_w 22:21, 05 paź 2015

jak przesadzisz chore cisy to nie wiem czy się pozbierają. Mi się taki zabieg nie udał , usmiercilam je. osobiscie dałbym im tam szansę i zorganizowała resztę nasadzen pod te cisy .

a poza tym na wyższych poziomach nie widzę nic pionowego więc może ten pion tutaj się przyda...
kasia_w 22:26, 05 paź 2015

nawigatorka napisał(a)

Wiem o co Ci chodzilo.po prostu ja ciagle sie dziwie ze sa juz ludzie mlodsi ode mnie...

che che ja przeżywam szok po prostu jak przyjmujemy nowego pracownika urodzonego w roku np.1992

a tak ad rem - Owce kiedyś pomagałam teściowi strzyc .Trzeba mocno delikwenta pod ramie chwycić coby nie wierzgal .I taki lysol wychodzi jak kot bengalski
nawigatorka 22:27, 05 paź 2015

ocia79 napisał(a)
Ja bym dała same kule +hakone

Dzięki za wizyte i glos
Zielona 22:27, 05 paź 2015

Rozumiem, Asiu. Żaden problem. Pisałam, że było mi bardzo miło, że podeszłaś. I szkoda, że nie miałam czasu, ale przyznaję, że niestety też i nastroju na rozmowy.

Cisów nie kupiłam, bo oprócz terapeutycznego wypadu do Wojsławic ogrodowo nic nie robiłam... Ale co tam... jeszcze zdążę. Znowu będzie wiosna
nawigatorka 22:27, 05 paź 2015

babka napisał(a)
Zazdroszczę pomysłowego męża i latania Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin od babki

Bardzo dziekuje choc to jeszcze dwa dni
nawigatorka 22:30, 05 paź 2015

kasia_w napisał(a)
jak przessądzisz chore cisy to nie wiem czy się pozbierają. Mi się taki zabieg nie udał , usmiercilam je. osobiscie dałbym im tam szansę i zorganizowała resztę nasadzen pod te cisy .

a poza ty na wyższych poziomach nie widzę nic pionowego więc może ten pion tutaj się przyda...

Tak mi sie wydawal ze powinno byc tam.cos pionowego dlatego trafil tam pierwszy najwiekszy cis.reszta trafila tam bo nie mialam na nie innego planu i myslalam ze bedzie ok ale nie jest... a cisy moze nie tyle chore co przywiezione do nas rok temu a byly kopane i juz dwa razy zmienialy miejsce i nie moga sie pozbierac.moze ten jeden zostawie...
nawigatorka 22:32, 05 paź 2015

kasia_w napisał(a)

che che ja przeżywam szok po prostu jak przyjmujemy nowego pracownika urodzonego w roku np.1992

No wlasnie.ja otrzezwilam.sie gdy okazalo sie ze jedna z wlascicielek przedszkola corki urodzila sie w 1991 roku.ja niewiele starsza ale zawsze.
nawigatorka 22:34, 05 paź 2015

Zielona napisał(a)
Rozumiem, Asiu. Żaden problem. Pisałam, że było mi bardzo miło, że podeszłaś. I szkoda, że nie miałam czasu, ale przyznaję, że niestety też i nastroju na rozmowy.

Cisów nie kupiłam, bo oprócz terapeutycznego wypadu do Wojsławic ogrodowo nic nie robiłam... Ale co tam... jeszcze zdążę. Znowu będzie wiosna

W centrum w Swarzedzu o ktorym Ci ostatnio pisalam.widzialam piekne,wysokie geste za 72 zl.nawet fotke niedawno wstawialam.u byczkowskich fastigiaty kopane wysokosci 160 cm za 110 zl jeszcze piekniejsze.ale.ja potrzebuje 6 sztuk i musze zadowolic sie mniejszymi a co za tym idzie tanszymi okazami