Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

jalos 00:00, 03 kwi 2015

nawigatorka napisał(a)
I kilka szczegółów pokoju Młodszej dla Malkul-całości nie ma co pokazywać wszystko hand made u mnie-tak już mam (pokój trochę słoniowy wyszedł)

Obejrzałam ze szczegółami - ładniejszy niż w oryginale - cieplejszy żółty (i słoń w odbiciu lustrzanym )

Słoń jest namalowany czy to jakaś naklejka?
Cottonballsy robiłaś na małych balonikach?
nawigatorka 07:41, 03 kwi 2015

jalos napisał(a)

Obejrzałam ze szczegółami - ładniejszy niż w oryginale - cieplejszy żółty (i słoń w odbiciu lustrzanym )

Słoń jest namalowany czy to jakaś naklejka?
Cottonballsy robiłaś na małych balonikach?

I ja wolę taki żółty niż w oryginale. To zwykła farba: narysowalam szablon i odrysowalam na ścianie (a małe zygzaczki kalowalam pędzelkiem do malowania powie cottonlighty robiłam na balonikach
siakowa 08:02, 03 kwi 2015

Piękny pokój Tez jestem zwolenniczka robienia plakatów itp samemu, i koszt mniejszy i zdecydowanie bardziej oryginalne i spersonizowane

A cottonlighty na balonikach do wody pewnie ? bo one malutkie tez sie zabieram od zimy do tego ...
Pozdrawiam
nawigatorka 08:06, 03 kwi 2015

siakowa napisał(a)
Piękny pokój Tez jestem zwolenniczka robienia plakatów itp samemu, i koszt mniejszy i zdecydowanie bardziej oryginalne i spersonizowane

A cottonlighty na balonikach do wody pewnie ? bo one malutkie tez sie zabieram od zimy do tego ...
Pozdrawiam

A jkie to są baloniki do wody? Robiłam na zwykłych balonikach
beta 08:21, 03 kwi 2015

ale cudny pokoik dla Małej....żurnalowy ...te detale i szczegóły ...cudnie....podobają mi się te plakaty....skąd drukujesz?...ja zupełnie nie mam do tego głowy
nawigatorka 08:29, 03 kwi 2015

beta napisał(a)
ale cudny pokoik dla Małej....żurnalowy ...te detale i szczegóły ...cudnie....podobają mi się te plakaty....skąd drukujesz?...ja zupełnie nie mam do tego głowy

Plakaty składam sama i drukuje w jakimś punkcie gdzie drukują większe formaty. A ten plakacik ze sloniami jest złożony z wyciętych kawałków materialu.dzięki za mile slowa
nawigatorka 08:33, 03 kwi 2015

Plan minimum na dziś: posprzątać,upiec 2 mazurki,sernik,babkę migdałową i posadzić 24 trawki

Przyleciały nasze bociany!
beta 08:40, 03 kwi 2015

też będę piekła babkę migdałową
MAD 08:40, 03 kwi 2015

Słoń pierwsza klasa! Też robilam Mlodemu pokój wlasnymi ręcami. Też szaro-żółty tyle tylko, że "budowlany". Radość dziecka bezcenna!
Margo 08:49, 03 kwi 2015

nawigatorka napisał(a)
Plan minimum na dziś: posprzątać,upiec 2 mazurki,sernik,babkę migdałową i posadzić 24 trawki

Przyleciały nasze bociany!

Ale ambitny plan
Ja też w takim razie zabieram sie za realizację mojego...