Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 10:21, 08 lis 2015

jalos napisał(a)
nie nadążam, co tu taki galop?

Asia, materiał na czapkę i komin kupiłam - fajne zaopatrzenie mają w tym sklepie, który mi poleciłaś.

Twoje czapku cyły chyba ze 100 stron temu.... muszę je odnaleźć.

A na czubku zrobiłaś kilka zaszewek po skosie czy jakoś inaczej to zszyłaś?

Dzialo sie dzialo ale na usprawiedliwienie mam ze wszystko bylo 100% ogrodowe.

Co do sklepu to ciesze sie ze dotarlas i ze sie podobalo.to troche sklep sprzed epoki ale mozna cos tam wyszukac.

A tak szyje czubek-przyklad z innej czapki bo na tym kolorze lepiej widac - to lewa strona czapki

nawigatorka 10:22, 08 lis 2015

iwka napisał(a)

jeśli mogę się wtrącić to ja szyłam według tego kursu http://pepileti.pl/pepiletiszyje/Pepi_Leti_szyje-Czapka_smerfetka_1.pdf prosto, łatwo i szybko

O super dzieki.i mi sie przyda.podobnie do mojej
jalos 10:46, 08 lis 2015

Asiu, Iwka, dziękuję za pomoc.

A sklep masz rację - niepozorny, a w środku takie ilości rozmaitych materiałów, że Bławatek się chowa.

Mówisz, że ogrodowo się działo? Widzę, że bardzo intensywnie, pismo obrazkowe postaram się nadrobić.

Póki co znów kupiłam cebule, bo znalazłam importera cebulek całkiem niedaleko nas (w trakcie szukania sklepu z materiałami ) i musiałam kupić krokusy i trochę czosnków.....

Wiem, wiem, co chcesz powiedzieć....
Cóż poradzić, skoro ja jeszcze nie osiągnęłam dojrzałości w kwestiach ogrodowych....
nawigatorka 11:26, 08 lis 2015

jalos napisał(a)
Asiu, Iwka, dziękuję za pomoc.

A sklep masz rację - niepozorny, a w środku takie ilości rozmaitych materiałów, że Bławatek się chowa.

Mówisz, że ogrodowo się działo? Widzę, że bardzo intensywnie, pismo obrazkowe postaram się nadrobić.

Póki co znów kupiłam cebule, bo znalazłam importera cebulek całkiem niedaleko nas (w trakcie szukania sklepu z materiałami ) i musiałam kupić krokusy i trochę czosnków.....

Wiem, wiem, co chcesz powiedzieć....
Cóż poradzić, skoro ja jeszcze nie osiągnęłam dojrzałości w kwestiach ogrodowych....

Dawaj tego importera
Nie martw sie nic nie chce powiedziec raz sie pomadrzylam i wystarczy jesli sprawilo Ci to radosc to tym bardziej-na zdrowie
nawigatorka 11:36, 08 lis 2015

Nasz Rydolf w trakcie produkcji-jeszcze przed szlifowaniem i malowaniem.Ola dzieki za.motywscje i rady wyrzynarka dala rade
iwka 12:11, 08 lis 2015

Zawalisty wyszedł

Edit. No i choineczki cudne
Madzenka 15:03, 08 lis 2015

Nadrobiłam zaległości.... 300 postów... Ale się działo
Wiosna będzie pieknie !

Jelonka miałam ochote wczoraj kupic ale galmour srebrny świecznik.... M sie zgodizł jutro polecę go zakupic

I pytanie z innej beczki- czy widziałas w realu panel dekoracyjne D? Chciałbym sobie machnąć orzy schodach w ciemnym graficie bo mi sie gładka ściana wciaz brudzi.... Widziałam mega czadowe tapicerowane. Czerwonego aksamitu ale na cos takiego to mnie nawet na 1 m2 nie stac......
nawigatorka 15:31, 08 lis 2015

iwka napisał(a)
Zawalisty wyszedł

Edit. No i choineczki cudne

Dopatrzylas sie nawet choinek.dzieki choc nie wiem co znaczy zawalisty?
nawigatorka 15:38, 08 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Nadrobiłam zaległości.... 300 postów... Ale się działo
Wiosna będzie pieknie !

Jelonka miałam ochote wczoraj kupic ale galmour srebrny świecznik.... M sie zgodizł jutro polecę go zakupic

I pytanie z innej beczki- czy widziałas w realu panel dekoracyjne D? Chciałbym sobie machnąć orzy schodach w ciemnym graficie bo mi sie gładka ściana wciaz brudzi.... Widziałam mega czadowe tapicerowane. Czerwonego aksamitu ale na cos takiego to mnie nawet na 1 m2 nie stac......

Na wiosne.to jedynie bedzie dalsza demolka,pozniej sadzenie a efekt to dopiero kiedys...

Czekam zatem na fotki swiecznika.musi byc wyjatkowy skoro M musial zaakceptowac.

Paneli na zywo nie widzialam nigdy choc oczywiscie wiem o czym mowa.wiem ze sa drogie a ja nie lubie wydawac duzo gdy nie widze solidnego uzasadnienia dlatego robie tyle rzeczy sama.wiesz ja niedaleko poznania mieszkam
Kuba 16:49, 08 lis 2015

Rudolf prezentuje się elegancko
kupiłaś jakieś dekoracje świąteczne czy tylko oglądałaś? chociaż pewnie to drugie Ty masz ten dar i zapał do DIY