Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

paula23 23:23, 07 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Udana to napewno.ale.przyznaam ze oboje nas zamurowalo

No bo jak by nie patrzeć to bardzo "błyskotliwe" podsumowanie jak na 4,5 latkę

Mój syn mnie dziś o buraka przyprawił dopiero zaczyna mówić i nie zawsze idzie mu to jak powinno i kilka dni temu dorwał się do moich trawek z pytaniem co to? no to mu powiedziałam że STIPA mój syn przerobił to po swojemu i wyszło mu CI----PA i dziś wychodzimy z gości (starsze małżeństwo ciocia z wujkiem) a mały zobaczył trawki pokazuje na nie palcem i mówi "To ci----pa" myślałam że się pod ziemie zapadnę tłumacząc się

Dzieci są udane
nawigatorka 07:49, 08 lis 2015

paula23 napisał(a)

No bo jak by nie patrzeć to bardzo "błyskotliwe" podsumowanie jak na 4,5 latkę

Mój syn mnie dziś o buraka przyprawił dopiero zaczyna mówić i nie zawsze idzie mu to jak powinno i kilka dni temu dorwał się do moich trawek z pytaniem co to? no to mu powiedziałam że STIPA mój syn przerobił to po swojemu i wyszło mu CI----PA i dziś wychodzimy z gości (starsze małżeństwo ciocia z wujkiem) a mały zobaczył trawki pokazuje na nie palcem i mówi "To ci----pa" myślałam że się pod ziemie zapadnę tłumacząc się

Dzieci są udane

Hihi dobre ale ogrodnik z niego bedzie
To jeszcze jedna historyjka z udzialem tej samej corki tylko gdy miala troszke ponad dwa lata: bylismy na spotkaniu w domu u "zawodowego" znajomego mojego M.byla to wizyta dosc oficjalna,kurtuazyjna. Poza znajomym goscila nas jego zona i dwie corki,z ktorymi chętnie bawila sie nasza corka bo mialy duzo ciekawych dla niej zabawek. Kiedy nadszedl czas pozegnania i zakonczenia spotkania corka zapytala: a teraz jedziemy do innego sklepu?
paula23 08:57, 08 lis 2015

haha dobra mała ale nie chciałabym być wtedy na twoim miejscu
noemi 09:28, 08 lis 2015

Ale narobiłaś mi ochoty na zakupy świąteczne lubię bardzo … czas pomyśleć o choince
Zestaw dla ogrodnika cudny

Macham !
malkul 10:06, 08 lis 2015

ja też ogrodowo raczej siura
a tak ogólnie to z reguły stawiam na wygodę
jalos 10:08, 08 lis 2015

nie nadążam, co tu taki galop?

Asia, materiał na czapkę i komin kupiłam - fajne zaopatrzenie mają w tym sklepie, który mi poleciłaś.

Twoje czapku cyły chyba ze 100 stron temu.... muszę je odnaleźć.

A na czubku zrobiłaś kilka zaszewek po skosie czy jakoś inaczej to zszyłaś?

nawigatorka 10:15, 08 lis 2015

paula23 napisał(a)
haha dobra mała ale nie chciałabym być wtedy na twoim miejscu

To byla jednorazowa wizyta wiec o wrazenie sie nie marywilam.ja w ogole raczwj o to sie nie martwię i za corki sie nie wstydze: z jednej.strony bo nie mam powodow z drugiej bo one to nie ja a indywidualne osoby nie marionetki
iwka 10:16, 08 lis 2015

jalos napisał(a)
nie nadążam, co tu taki galop?

A na czubku zrobiłaś kilka zaszewek po skosie czy jakoś inaczej to zszyłaś?

jeśli mogę się wtrącić to ja szyłam według tego kursu http://pepileti.pl/pepiletiszyje/Pepi_Leti_szyje-Czapka_smerfetka_1.pdf prosto, łatwo i szybko
nawigatorka 10:17, 08 lis 2015

noemi napisał(a)
Ale narobiłaś mi ochoty na zakupy świąteczne lubię bardzo … czas pomyśleć o choince
Zestaw dla ogrodnika cudny

Macham !

Czas czas... o ile komuś to sprawia radosc-widze ze Tobie tak jak i mi wielka. Ja dekoracje zaczynam od mikolajkowego wieszania swiatecznego wienca-tak juz od kilku lat
nawigatorka 10:17, 08 lis 2015

malkul napisał(a)
ja też ogrodowo raczej siura
a tak ogólnie to z reguły stawiam na wygodę

Ja tez.a fotka tego koszyczka to w ramach ciekawostki wypatrzonej w trakcie zakupowego buszowania po sklepach