Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 11:18, 22 lis 2015

iwka napisał(a)

Ku uciesze wszystkich szafy posprzatane

Chciałam sobie zrobić domek, ale mam słabą wyrzynarke,więc odpuscilam drewniany ale za to zrobiłam .......... betonowy

A dzis nawet patrzac na swoje drewniane pomyslalam o betonowym.juz kiedys bralam sie za to wymyśliłam forme ale jeszcze nie zalewalam.lece wiec do Ciebie
iwka 12:06, 22 lis 2015

ja robiłam z grubego kartonu oklejonego taśmą, trochę niestety namiękł i się rozlazł, ale jak bym lepiej okleiła, to pewnie by wytrzymał. W necie widziałam formy z pudełek po sokach albo mleku
nawigatorka 12:35, 22 lis 2015

iwka napisał(a)
ja robiłam z grubego kartonu oklejonego taśmą, trochę niestety namiękł i się rozlazł, ale jak bym lepiej okleiła, to pewnie by wytrzymał. W necie widziałam formy z pudełek po sokach albo mleku

Ja znam wlasnie taka metode z kartonow.ale Twoj tez niczego sobie.a pokazalas efekt? Kurcze tez musze sprobowac
Margo 17:11, 22 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Lukier plastyczny posypany brokatem wytrzepanym z jakiegos pudelka po ozdobach choinkowych.
Kiedys pokazywalam jak nakrycie stolu chce nimi udekorowac
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5397-typografia-ogrodu?page=473
Bede je tez dowiazywala do wstazek peezentow.mozna je tez zawiesic bo maja dziurki.polecam fajna zabawa z takim lukrem

Dzieki za podpowiedź. Myślałam, że to wersja jadalna i się zastanawiałam co to za brokat tak swieci. Ja bawię sie lukrem już pare lat, i uwielbiam to . Ale brokat jadalny tak nie błyszczy, chyba zrobię wersję niejadalną tylko do ozdoby - dzieki za pomysł
nawigatorka 17:30, 22 lis 2015

Margo napisał(a)

Dzieki za podpowiedź. Myślałam, że to wersja jadalna i się zastanawiałam co to za brokat tak swieci. Ja bawię sie lukrem już pare lat, i uwielbiam to . Ale brokat jadalny tak nie błyszczy, chyba zrobię wersję niejadalną tylko do ozdoby - dzieki za pomysł

Nawet nie wiedzialam ze jest jadalny brokat.mysle ze w takiej ilosci nawet niejadalny by nikomu nie zaszkodziljak juz zrobisz pochwal sie prosze
Margo 19:58, 22 lis 2015

Plany mam, czy się wyrobie to już inna sprawa...
Działać z lukrem będę, ale nie w klimacie świątecznym jeszcze. Mam nadzieję, że na świąteczne ozdoby czasu trochę mi zostanie Pochwalę się jakby co
Agatek 20:38, 22 lis 2015

A lukier kupujesz gotowy czy sama robisz?
Jak sama to mogę uśmiechnąć się o przepis
nawigatorka 21:14, 22 lis 2015

Agatek napisał(a)
A lukier kupujesz gotowy czy sama robisz?
Jak sama to mogę uśmiechnąć się o przepis

Robie sama.juz kiedys podawalam przepis a korzystam z tego
http://www.mojewypieki.com/post/masa-cukrowa-lukier-plastyczny-do-tortow
nawigatorka 22:16, 22 lis 2015

Melduje ze tarta migdałowa calkiem dobra.mocny migdalowy smak,gruszka delikatniejsza.moge polecic
Madzenka 06:47, 23 lis 2015

Uciekam bo nie lubię tematów kulinarnych