Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

malkul 13:58, 25 lis 2015

poogladaj jeszcze na pintereści sobei jedną i drugą w akcji
magnolia 13:58, 25 lis 2015

iwka napisał(a)
teraz ma trzy lata, ale przez pierwsze dwa wcale nie rosła, bo ją ciągle przesadzałam. W tym roku pusciła kilkumetrowe pędy, ziemię ma słabą, podleję jak sobie przypomnę, dla mnie bezobsługowa, żadnych szkodników u mnie słabo ja widać bo oplata domek córki i nie ma tekiego efektu, ale na pergoli pięknie by wygladała
Tu jeszcze znalazłam wiosną https://www.ogrodowisko.pl/watek/5591-od-nowa-na-przekor-wszystkim?page=4

śliczna. Rosnie wsłońcu u Ciebie? Daje radę?- zwykle zalecają półcień, słońce mniej, ale widywałam wiele razy w słońcu
iwka 13:58, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

tak, jest dośc delikatna. Z tego co pamiętam owija sie pędami wokół podpór

tak i nie ma problemu czy podpora gruba czy cienka, u mnie idzie po grubych balach i po cienkim drucie

jak nie będzie ciemno to zrobie zdjęcie, albo rano cyknę
nawigatorka 13:59, 25 lis 2015

lindsay80 napisał(a)
Mam akebie, listki ma piekne, nie będzie przytłaczającą tak jak wisteria, bo bardziej azurowa.

Pewnie nie masz bialej co?
nawigatorka 13:59, 25 lis 2015

iwka napisał(a)
teraz ma trzy lata, ale przez pierwsze dwa wcale nie rosła, bo ją ciągle przesadzałam. W tym roku pusciła kilkumetrowe pędy, ziemię ma słabą, podleję jak sobie przypomnę, dla mnie bezobsługowa, żadnych szkodników u mnie słabo ja widać bo oplata domek córki i nie ma tekiego efektu, ale na pergoli pięknie by wygladała
Tu jeszcze znalazłam wiosną https://www.ogrodowisko.pl/watek/5591-od-nowa-na-przekor-wszystkim?page=4

Dzieki.a wczesnie startuje?
nawigatorka 14:00, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)
zdarza się że przemarza na wigwizdowie. Ale Ty jestes z południa chyba, z cieplejszej strefy

30 km od poznania
nawigatorka 14:00, 25 lis 2015

malkul napisał(a)
śledzę, ja bym chyba dała solidną pergolę i wisterię. jest sliczna

Kiedys chcialam solidna pergole ale tam i tak juz duzo sie dzieje lipy,beda murki wglebnika... chyba zostane przy delikatnej.ale i tak Cie kocham
nawigatorka 14:01, 25 lis 2015

malkul napisał(a)
poogladaj jeszcze na pintereści sobei jedną i drugą w akcji

Jak wianki ogarne...
nawigatorka 14:02, 25 lis 2015

iwka napisał(a)

tak i nie ma problemu czy podpora gruba czy cienka, u mnie idzie po grubych balach i po cienkim drucie

jak nie będzie ciemno to zrobie zdjęcie, albo rano cyknę

Super dziekuje.i napisz prosze jeszcze ile ma slonca
iwka 14:02, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

śliczna. Rosnie wsłońcu u Ciebie? Daje radę?- zwykle zalecają półcień, słońce mniej, ale widywałam wiele razy w słońcu

tak gdzieś do 15 rosnie na całkowitej patelni, potem cień z domku i daje radę przez dwa lata jak była mała okrywałam włókniną, w ubiegłym roku miała kopczyk z kory i nic jej nie było

wisterię mialam i niestety zmarzła