Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Sebek 15:01, 25 lis 2015

Dołączam się do fanów betonu Dzisiaj na zajęciach terenowych byliśmy w parku naukowo -technologicznym - oczywiście jedyne za czym skupiłem swoją uwagę to atrium z betonu architektonicznego - a druga ściana za szkła - mniam!!!
Enya73 15:29, 25 lis 2015

Asia, jak to nadrobić , jak tyle postów natrzaskałaś z dziewczynami przez 1 dzień zaledwie A chciałam być u Ciebie w miarę na bieżąco
nawigatorka 15:35, 25 lis 2015

Kasya napisał(a)

U mnie Juz jest w cieniu, dom zasłania i nie wyjdzie dobrze
Jutro cyknę

Super dziekuje
nawigatorka 15:37, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

najbardziej lubię styl raczej loftowy, a w ogrodzie minimalizm ale tez naturalisyczny- mieszam, szukam, kombinuję....
Ja delikatna?- niestety tak. Jak zupa pieczarkowa, z lekka mdła.

To okreslenie o nawet do mnie pasuje
Dom jesli pamietasz masz nowoczesny.ale ogrod mieszany z jednej strony gabiony z drugiej lawenda i piekne sterty drewna. Ale Twoj ogrodowy styl uwielbiam i to,ze nie jest taki oczywisty a i tak wszystkich zachwyca.kiedy ten pozbruk co hamowal zalozenie watku?
nawigatorka 15:38, 25 lis 2015

beta napisał(a)

hahahaha...takiego określenia jeszcze nie słyszałam...ja jednak pozwolę się z Tobą nie zgodzić....napisałabym coś więcej ale się wstydzę

Dawaj
nawigatorka 15:38, 25 lis 2015

leon60 napisał(a)
główki pracują, jaja latają co tu się wyprawia

Asik zakochałam się w jednym z Twoich wianków i może skopiuję jak pozwolisz

Ogrodniczki w fazie jesiennego spoczynku.
A ktory? Kopiuj na zdrowie
nawigatorka 15:39, 25 lis 2015

Sebek napisał(a)
Dołączam się do fanów betonu Dzisiaj na zajęciach terenowych byliśmy w parku naukowo -technologicznym - oczywiście jedyne za czym skupiłem swoją uwagę to atrium z betonu architektonicznego - a druga ściana za szkła - mniam!!!

Boze dopiero co studiowalam.a mam wrazenie ze to bylo epoke lodowcowa temu... wrazen wizualnych zazdroszcze.ide popatrzec na moja betonowa sciane
nawigatorka 15:40, 25 lis 2015

Enya73 napisał(a)
Asia, jak to nadrobić , jak tyle postów natrzaskałaś z dziewczynami przez 1 dzień zaledwie A chciałam być u Ciebie w miarę na bieżąco

Tyle az wyszlo? Dobrze sie gadalo bo dobre towarzystwo
Dasz rade miedzy wiankami
leon60 15:44, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Ogrodniczki w fazie jesiennego spoczynku.
A ktory? Kopiuj na zdrowie

taki mięciusi cieplusi dzięki
magnolia 15:47, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

To okreslenie o nawet do mnie pasuje
Dom jesli pamietasz masz nowoczesny.ale ogrod mieszany z jednej strony gabiony z drugiej lawenda i piekne sterty drewna. Ale Twoj ogrodowy styl uwielbiam i to,ze nie jest taki oczywisty a i tak wszystkich zachwyca.kiedy ten pozbruk co hamowal zalozenie watku?

dzięki za miłe słowa.
Polbruku, ani innego bruku nie będzie bo go unikam jak mogę, nie lubię. Podjazd kluje się w bólach- dysutujemy czy zostaje sam kamień- tłuczeń , czy na niego jeszcze lać płyty betonowe wielkoforamtowe. taki był zamysł, ale ja juz nie mam siły czekać, a widzę że M boi się, że będą z tym problemy, jednak upiera się przy tym.