Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 15:53, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

dzięki za miłe słowa.
Polbruku, ani innego bruku nie będzie bo go unikam jak mogę, nie lubię. Podjazd kluje się w bólach- dysutujemy czy zostaje sam kamień- tłuczeń , czy na niego jeszcze lać płyty betonowe wielkoforamtowe. taki był zamysł, ale ja juz nie mam siły czekać, a widzę że M boi się, że będą z tym problemy, jednak upiera się przy tym.

Wiem o jakich plytach mowisz.ja sie bym tylko bala ze narozniki beda sie kruszyc.nie wiem jak temu zapobiec.moze ty wiesz? Tak czy siak dzialacie bo kolejka zwiedzajacych coraz dluzsza
nawigatorka 15:56, 25 lis 2015

A Magnolio jeszcze jedno.Kobieta,ktorej corka potrafi narysowac wnetrze szlifierki kontowej czy co to dokladnie bylo,nie moze byc mdla,
magnolia 15:57, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Wiem o jakich plytach mowisz.ja sie bym tylko bala ze narozniki beda sie kruszyc.nie wiem jak temu zapobiec.moze ty wiesz? Tak czy siak dzialacie bo kolejka zwiedzajacych coraz dluzsza

M głownie martwi się że będa klawiszować pod cięzkimi samochodami- a faktycznie krzywe będą beznadziejnie wyglądały. Więc chce zbroić je jakimś szkieletem który łaczy płyty ze sobą. Narożniki trzeba zeszlifować jednak.
Szybko u nas się jednak nie da, muszę to zaakceptować.
magnolia 15:59, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)
A Magnolio jeszcze jedno.Kobieta,ktorej corka potrafi narysowac wnetrze szlifierki kontowej czy co to dokladnie bylo,nie moze byc mdla,

Ha, ha, to nie po mnie. Po mnie ma płeć i wąskie biodra... chyba tylko tyle
nawigatorka 16:01, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

M głownie martwi się że będa klawiszować pod cięzkimi samochodami- a faktycznie krzywe będą beznadziejnie wyglądały. Więc chce zbroić je jakimś szkieletem który łaczy płyty ze sobą. Narożniki trzeba zeszlifować jednak.
Szybko u nas się jednak nie da, muszę to zaakceptować.

Przydalyby mi siebtakiebprzed domkiem ogrodnika...
nawigatorka 16:02, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

Ha, ha, to nie po mnie. Po mnie ma płeć i wąskie biodra... chyba tylko tyle

Ale jako matka moglas przez pewnie jakies 18 lat nakierowac ja na droge... zupelnie inna nazwijny to oglednie niz techniczo-artystyczne zdolnosci, ktore bardzo podziwiam
magnolia 16:07, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Ale jako matka moglas przez pewnie jakies 18 lat nakierowac ja na droge... zupelnie inna nazwijny to oglednie niz techniczo-artystyczne zdolnosci, ktore bardzo podziwiam

no fakt, ciągaliśmy ją po składach budowlanych, sklepach z płytkami...a szlifierka czy poziomica to dla niej jak nóż i widelec
nawigatorka 16:46, 25 lis 2015

magnolia napisał(a)

no fakt, ciągaliśmy ją po składach budowlanych, sklepach z płytkami...a szlifierka czy poziomica to dla niej jak nóż i widelec

Super.ciekawe kto z moich corek wyrosnie
nawigatorka 16:46, 25 lis 2015

Macham walkiem

amelia_b 17:11, 25 lis 2015

nawigatorka napisał(a)

Super.ciekawe kto z moich corek wyrosnie
Mój mówi że będzie prezesem,ha ha ma aspiracje do rządzenia i rozkazywania to pewnie mu się to w życiu przyda