Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

amelia_b 22:39, 14 gru 2015

nawigatorka napisał(a)
lubie wszelkie rozmowy z Wami o praniu, prasowaniu, dzieciach gotowaniu... ale juz mogłaby byc wiosna co? co prawda nie chce mi się na razie do ogrodu ruszyć i nawet rabaty trudno mi planować kiedy za oknem tak szaro ale po świętach licze na napływ ogrodowych sił. M za to wspomina, że już by sobie pomurował. może po świętach pokopię jesli zima nie przyjdzie?

Asiu masz rację że mogła by być wiosną,chociaż ja w listopadzie jeszcze coś tam plewiłam ja nie będę nic planować,bo się nie będę wkurzać,raczej nie będę mieć za dużych funduszy zważywszy na to że znów padła nam turbina w aucie
amelia_b 22:42, 14 gru 2015

Sebek napisał(a)

Na pewno nie prasowanie!
Nie,a to czemu?
nawigatorka 22:42, 14 gru 2015

Madzenka napisał(a)
Moja suszarka gniecie niemiłosiernie, ale ja mam pralko-suszarkę a to "prawie" suszarka. Ale jak wysuszę w tym ustrojstwie koszule M to mnie chce udusić bo sam sobie prasuje....

Tak myslalam ze to nie do konca zalatwia sprawe.
Co do koszul fajnie masz choc mi jeszcze to.az tak nie dokucza ale.dalek kto wie
nawigatorka 22:43, 14 gru 2015

Sebek napisał(a)

Na pewno nie prasowanie!

To co? Ja mysle ze.prasowanie w oczach wielu kobiet mogloby byc sporym meskim atutem
nawigatorka 22:44, 14 gru 2015

amelia_b napisał(a)
Asiu masz rację że mogła by być wiosną,chociaż ja w listopadzie jeszcze coś tam plewiłam ja nie będę nic planować,bo się nie będę wkurzać,raczej nie będę mieć za dużych funduszy zważywszy na to że znów padła nam turbina w aucie

Ja nie.umiem nieplanowac.chocbym miala niezrealizowac po to mam wyobraźnię
nawigatorka 22:44, 14 gru 2015

amelia_b napisał(a)
Nie,a to czemu?

Wlasnie?
Sebek 23:02, 14 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Wlasnie?

Jakoś czuję się niespełniony stojąc z żelazkiem w ręku Traktuję to jako czynność normalną, codzienną Jak sprzątanie, mycie okien, pranie, gotowanie (w kuchni głównie sprzątam ) i całą resztę wchodząca w skład housekeeping'u Realizuje się w inny sposób
amelia_b 23:09, 14 gru 2015

Sebek napisał(a)

Jakoś czuję się niespełniony stojąc z żelazkiem w ręku Traktuję to jako czynność normalną, codzienną Jak sprzątanie, mycie okien, pranie, gotowanie (w kuchni głównie sprzątam ) i całą resztę wchodząca w skład housekeeping'u Realizuje się w inny sposób
aaaaaaa no patrz,no na to nie wpadłam,czynność normalna to ja już zrzędzić nie będę jak mój eM prześpi pół soboty na kanapie,potem coś zje,potem obejrzy i znowu mu się przyśnie dzięki Sebciu a to trudne słowo na "H" to co znaczy bo jakaś nie do edukowana jestem ostatnio?
Sebek 23:14, 14 gru 2015

Utrzymanie domu
amelia_b 23:19, 14 gru 2015

Sebek napisał(a)
Utrzymanie domu
przy dzieciach to hardcor