Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

siakowa 07:56, 15 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Ja bym juz zastrajkowala i przestala prasowac.Mozna eMowi prasowac ale do momentu,kiedy to ceni i choc poprosi.ojoj

tez tak bym zrobiła ale ja rogata jestem
Kuba 08:01, 15 gru 2015

Moja suszarka nie gniecie a ubranie jest miękkie jak puch co nie zmienia faktu że i tak jeszcze pasuje a raczej głaszcze żelazkiem
Asiu i drogie forumowiczki doradźcie mi w kwestii nakrycia stołu- potrzebuję czegoś na stałe co nie będzie obrusem na stół długości 230 cm. Teraz są podkładki przy każdym siedzeniu ale chcę je wreszcie zmienić, macie pomysł?
siakowa 08:04, 15 gru 2015

ewa ale chcesz żeby było pod talerzami czy żeby stół nie był pusty?
siakowa 08:04, 15 gru 2015

Kuba napisał(a)
Moja suszarka nie gniecie a ubranie jest miękkie jak puch co nie zmienia faktu że i tak jeszcze pasuje a raczej głaszcze żelazkiem
Asiu i drogie forumowiczki doradźcie mi w kwestii nakrycia stołu- potrzebuję czegoś na stałe co nie będzie obrusem na stół długości 230 cm. Teraz są podkładki przy każdym siedzeniu ale chcę je wreszcie zmienić, macie pomysł?

jaka masz suszarke?
Kuba 08:07, 15 gru 2015

siakowa napisał(a)
ewa ale chcesz żeby było pod talerzami czy żeby stół nie był pusty?

Żeby było pod talerzami a najlepiej też na środku bo się stół rysuje- jest coś takiego- bieżniki?
Suszarka elektrolux
malkul 08:54, 15 gru 2015

Kuba napisał(a)

Żeby było pod talerzami a najlepiej też na środku bo się stół rysuje- jest coś takiego- bieżniki?
Suszarka elektrolux

ja tez mam elektorluxa
malkul 08:58, 15 gru 2015

siakowa napisał(a)
ja się tez zastanawiam nad suszarką...podobno właśnie pralko suszarki sa do bani ale to tak jak ze wszystkim jak coś do wszystkiego to ejst do niczego...o suszarkach słyszałam różne opinie, jedni twierdza że nie gniecie inni że tak, pewnie i od modelu i od ilości załadowanego prania i od poczucia potrzeby gładkiego ubrania zależy ale przynajmniej tak się nie kurzy jak przy rozwieszonym praniu.... gocha malkulkowa wywołuje do tablicy...nie kurzy się tak?

największa zaleta to czas!
i tak jak piszesz zalezy pewnie od tego wszytskiego.
ja prosto z pralki przekladam w suszarkę (zawsze mam nabite sporo bo rzadko piorę a duzo naraz)
jak dam na ten program co mocno suszy to mam np.koszule wygniecione i obrus, reszta w miarę.
a jak dam na program gdzie wyjmuję leciutko wilgotne to składam od razu i mam idealne

czas oszczędzam bo: nie rozwieszam , nie sciągam z linek i nie prasuję.
siakowa 09:03, 15 gru 2015

malkul napisał(a)

największa zaleta to czas!
i tak jak piszesz zalezy pewnie od tego wszytskiego.
ja prosto z pralki przekladam w suszarkę (zawsze mam nabite sporo bo rzadko piorę a duzo naraz)
jak dam na ten program co mocno suszy to mam np.koszule wygniecione i obrus, reszta w miarę.
a jak dam na program gdzie wyjmuję leciutko wilgotne to składam od razu i mam idealne

czas oszczędzam bo: nie rozwieszam , nie sciągam z linek i nie prasuję.

będę wracac do tego kurzu..zauważasz różniece w pomieszczeniu w którym kiedyś suszyłas na sznurkach?
siakowa 09:04, 15 gru 2015

Kuba napisał(a)

Suszarka elektrolux

bieżnik masz z reguły na srodku chyba ze szerszy ale to już prawie obrus
malkul 09:06, 15 gru 2015

a mam taki model
Mam juz pralkę firmy Electrolux wiec żeby pasowałao to wybrałam Electrolux EDH3498RDL
(ład.9kg)

+łącznik z pralką
Łącznik pralki z suszarką Electrolux SKP 11
(stoi u mnie jedno na drugim w słupku)

i coś do poczytania http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130125-Pro%C5%9Bba-o-pomoc-w-wyborze-suszarki-kondensacyjnej/page6