Aniu Ultra Ty już niczym mnie nie zaskoczysz nawet lotem na księżyc ale ten powojnik mnie zszokował cóż to jest ?
i ta róża ...masz niesamowite zestawienia roślin
macham Aniu
Ania co to jest to gwiazdkowo kwitnące na końcu na ostatniej stronie? Pierys? Jakiś kwasolub, chyba?
Pięknie u Ciebie, na bogato! Tylko miejsce do dalszego rozsadzania by się przydało (też na to cierpię niezmiernie
Dostałam baptysję od Jankosi, czekam na kwiatki - może za rok
przekleiłam od Madżenki nie chce tam się wywnętrzniać ale ...
nie kupij mieszkania ...po co klatka z widokiem na tramwaj?
wczoraj po 5latach zrbiłam przeliczanie kosztów utrzymania domu w stosunku do mieszkania ...i wyszło mi zdecydowanie taniej( na m2 powierzchnie to duzo taniej) więc nadwyżki kasowe spokojnie na porażki ogrodowe można przeznaczyć...w bloku te kaske to wydasz na administrację! ( ale to napewno sama wiesz... więc .....klatka beee - domek z ogrótkiem GIT!!!)
Aniu, Twoje piwonie przecudne. Mam nadzieję też się takich doczekać, bo choć nie mam ich w projekcie zadecydowałam, że zostają Moja Sarah Bernard zakwitła jako jedyna, u reszty podziwiam na razie liście - hihihi
Uwielbiam tu zaglądać i podziwiać te kwitnące szaleństwo, muszę się doszkolić u Ciebie, aby jeszcze więcej i u mnie kwitło
Queen mnie przeraziła, mam nadzieję, że moja tak nie wyrośnie, w sumie to nie ma prawa bo ziemia całkiem innego sortu.
Piwonie również cudne i posadziłbym więcej tylko gdzie ale upatrzone Do Tell i Celebrity będą moje i koniec. Coś mi się wydaje, że warzywnik się pomniejszy
Cieszę się, że masz troszkę czasu, aby się rozerwać
Ania ten niebieski łan to może to coś pogięte co mi oferowałać na puste place pomiędzy rodkami(zapomniałam pierwszą część nazwy). Podoba mi się bardzi i chce mieś tak niebiesko