Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Małej Mi - sezon 2015

Ogród Małej Mi - sezon 2015

Luki 21:05, 25 sie 2015

Justyno przecież to tylko propozycja

Aniu myślę tak sobie (wiesz mam czas to sobie nad tym dumam), że każde powiększenie tej rabaty będzie skutkowało pogroszeniem komunikacji do warzywnika i może sensowne będzie dołożenie drugiej rabaty tak aby między nimi było przejście 1-2 metrowe.
Dłuższy bok różanki to ile będzie metrów, coś koło 10?
agata19762 21:12, 25 sie 2015

Ania widzę, że na forum w większości planowanie zmian
21:28, 25 sie 2015
deszcz siąpi jest czas

wymagajaca jesteś ...to wiemy materiał dałam zebrany do kupy łatwiej będzie ...a do wiosny może coś ciekawego się urodzi

czasem czyjaś głupia myśl rodzi dobrą ideę....bo zaskoczysz co trzeba i ci spasuje

LUKI - ty z projektowania u siebie jesteś ponad przeciętny a ja nie jury ...to tylko tak się wychyliłam ..bo mnie pokuło w oczy
Dorota123 21:40, 25 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Aniu, szczęka mi opadła, jak cię zobaczyłam na trzepaku. Ja takich rzeczy nawet w dzieciństwie nie umiałam.
Ty babcią być nie możesz. Babcia to taka starsza pani o lasce z chustką na głowie. A ty drugą młodość przeżywasz
W planowaniu nie pomogę niestety

Rozbawił mnie ten wpis, Koleżanka w pracy kiedyś mi powiedziała, że jak teraz jestem już babcią to muszę się "godnie" zachowywać. Ja jej na to, że niech tylko Arturek podrośnie, będę się z nim wspinać na drzewa i skakać po kałużach na bosaka.
Podglądam Twoje poczynania i zawsze podziwiam energię, która u Ciebie jest nie do zajechania. Raczej nie zmieniaj się, trudno było by się przyzwyczaić do spokojnej Anki.
ewsyg 21:54, 25 sie 2015

Ania, ja to bym póki co ściełą te róże na jeżyka. Oczywiście chodzi o przyszłą wiosnę. Mnie się nie podobaja te wysokie patyki. Myślę, że jak będa niższe to wtedy odsłonisz te piekne róże rosnące z tyłu. Po co to ruszać, przecież nie wygląda to xle. Ta rabata jest po prostu za wysoka.
Mala_Mi 22:11, 25 sie 2015

ZbigniewG napisał(a)
Ania a rzuć to wszystko w diabły i skocz se na Mnicha

ZbigniewG napisał(a)
Ania a rzuć to wszystko w diabły i skocz se na Mnicha

już widzę jak oko zabłysło

Ale Ci fajnie
Ja na razie przeszłam na sporty wodne

A na Mnichu byłam już tyle razy i tyloma wariantami, że to chyba góra na której byłam najwięcej razy.. moje dziecko też tam było A pies był pod Mnichem

Trzeba było zeskanować wersje papierowe.. bo to dawno temu było
Pies i rodzina
By złośliwa nie komentowała to pokazuję roślinność górską

I synuś.. jeszcze malutki..... ćwierć wieku temu?? Potem bywał też Ale już innymi wariantami Trudniejszymi...

Mala_Mi 22:25, 25 sie 2015

Iwk4 napisał(a)
Aniu, szczęka mi opadła, jak cię zobaczyłam na trzepaku. Ja takich rzeczy nawet w dzieciństwie nie umiałam.
Ty babcią być nie możesz. Babcia to taka starsza pani o lasce z chustką na głowie. A ty drugą młodość przeżywasz

Teraz to ja jestem stary kapelusz I od drugiej młodości nie może być mowy...

Odmyk, wymyk.. pestka Teraz gorzej bo dupcia ma grawitację Chociaż nigdy chuda nie byłam..

Szkoda, że wtedy były foty tylko papierowe.. a każda fota byłą na wagę złota i klatki na kliszy I komu by się chciało dźwigać jeszcze aparat, który ważył z kilogram .. człek się odciążał ile się dało, by jak najmniej nieść.. i 24 godziny bez jedzenia i picia się ciągnęło, byle tylko nie nieść na grzbiecie.. Takie lenistwo się mi zostało we krwi

To też droga na Mnicha
Roślinność na tym poziomie to tylko mchy i porosty..by ogrodowo było..
yolka 22:31, 25 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Teraz babcia zamiast kwiecistej chustki ma moherowy beret . Do Ani nie pasuje ani jedno ani drugie
Mala_Mi 22:32, 25 sie 2015

Dorota123 napisał(a)

Rozbawił mnie ten wpis, Koleżanka w pracy kiedyś mi powiedziała, że jak teraz jestem już babcią to muszę się "godnie" zachowywać. Ja jej na to, że niech tylko Arturek podrośnie, będę się z nim wspinać na drzewa i skakać po kałużach na bosaka.
Podglądam Twoje poczynania i zawsze podziwiam energię, która u Ciebie jest nie do zajechania. Raczej nie zmieniaj się, trudno było by się przyzwyczaić do spokojnej Anki.

Dorota.... babcia na jabłoni.. tak trzymaj

Za dużo dziś powagi w życiu.. by bawić się też poważnie

Zresztą kobiety już w wieku 18 lat zapominają jak się biega.. wiec trudno by wisiały na trzepaku A ja jeszcze z córkami koleżanki grałam w gumę w wieku dorosłym.. brakowało trzeciej

A z Morskiego Oka do dołu zjeżdżałam na deskorolce.. najdłuższy zjazd tam był Szkoda że wtedy deskorolki były do niczego.. tylko ruskie z bazaru dawały radę na zakrętach
Mala_Mi 22:33, 25 sie 2015

yolka napisał(a)

Teraz babcia zamiast kwiecistej chustki ma moherowy beret . Do Ani nie pasuje ani jedno ani drugie