Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » "W kolorze blue"

"W kolorze blue"

MirellaB 11:56, 11 lip 2015

Piękny ogród . Między kamyczkami tak czysto - zielsko wyrwane na świeżo czy nie rośnie?
Ensata 15:13, 11 lip 2015

Magnoliadyskretnie mówisz, ze bajzlownik no jest... ale fajny o tej porze. Powiedz mi kochana, jak jest z tą kostrzewą nieszczęsną. Pic Carlit, to niedzwiedzie futro? U mnie dyskusje akademickie były
Lindsay mam nadzieje tez
Ewa Ty powinnaś tylko leżec i pachnieć i sprawiać sobie przyjemności. Musi być jakaś cholerna równowaga w przyrodzie
Ensata 15:14, 11 lip 2015

Mirella, wyrywane, rosną, nawet lawenda i werbena się w nich wysiewa, szlag mnie trafia
Ensata 15:15, 11 lip 2015

Z dobrych wiadomości, mam graba 10 letniego, yuhuuuuu, PRAWIE bonsai, grubasny, w lekką S i wielkiiiiii. Z wrazenia az foty nie zrobiłam. Będzie drugi synuś u mamusi w pażdzierniku, wczesniej Pan powiedział, ze nei wykopie i koniec
Konieczki 15:46, 11 lip 2015

Kurde piknie i do tego takie szczeście - należało Ci się za te nerwy
Madzenka 16:51, 11 lip 2015

I ma pan rację bo by zdechł teraz
Ale fotke mogłaś zrobic
Ensata 16:52, 11 lip 2015

No połowiczne, bo formować trzeba, niby kiedyś już był przycięty, dlatego jest rozłozysty. Ale rośnie w ziemi. Zobacz u siebie w dużej szkółce, na pewno takie też masz. NO i z ziemi, o połowe tanszy niz w balocie
Ensata 16:55, 11 lip 2015

Madzenka napisał(a)
I ma pan rację bo by zdechł teraz
Ale fotke mogłaś zrobic
Facet ma 20 hektarów, lazłam za nim w ten upał, zasapałam się, patrzę, ten, nie, te nie, te za drogie. Na końcu, jak szliśmy już do domu, patrzę, jest. Facet mówił, że formował je 2 lata temu, dlatego są rozłozyste, ale pózniej nikt, nic nie robił. Z wrazenia zapomniałam aparatu wyjac. Kopany bedzie w pazdzierniku, mam go 3 razy formować w przyszłym roku
Matka 17:01, 11 lip 2015

Ensata, dziękuję za poradę w sprawie Alchymistadopiero zaczęłam interesować się różami-do tej pory były dla mnie obojętne, ale po Twojej uwadze zaczęła o nich bardziej wnikliwie czytaći chcieć ich więcej
Już sobie wybrałam an swoją przyszłą różankę: Heritage i Louise Order!cudnie chyba będzie, myślisz?
malkul 17:29, 11 lip 2015

ja w każdym bądź razie nie mam wyobraźni więc uproś fotke od nich na email co by koleżankom zwizualizować.

ps. moje leżakowanei skończyło sie własnie brutalnie bo sąsiad wjechał na swe pole z opryskiem pozostało się schować okna pozamykąć i kląć jak szewcowa