Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

iwka 20:39, 23 lut 2016

Pole kapusty jest bardzo ładne
olga80 20:42, 23 lut 2016

no łącze się w bólu u mnie też depresyjnie wietrznie i deszczowo
wilana 22:11, 23 lut 2016

Bergenie najlepiej wyglądają w większej ilości jak u Ciebie. Lubię jak kwitną. Ja mam jedną i jakaś taka licha i teraz jest bordowa/brązowa. Albo będzie się jej miało wiosną na życie albo out.
AnnaCh 22:21, 23 lut 2016

Aniu, ale pole bergenii, jak pole ładniejszej kapusty wygląda ... Nie no trochę żartowałam

Monia, umówimy się na pw Muszę mamy zapytać kiedy będzie robić rewolucję u siebie i wykopywać.

Lucy, ja nie za bardzo przepadam za tujami też Ale odkąd jestem na O zaczynam je bardzo doceniać, bo szybko robią ładne tło dla roślin.

Iwonka
, pewnie, że ładne

Olga, jak jutro chociaż na chwilę nie wyjdzie słońce, to się chyba zastrzelę

Ewa, mam nadzieję, że przeżyje
tulucy 22:24, 23 lut 2016

My się musieliśmy szybko zasłonić - budowa osiedla za płotem - wybór w zasadzie jednoznaczny
Chociaż pięknie zasłania i daje tło bluszcz - no ale sięgnie tylko do wysokości płotu i koniec - mam go tam, gdzie nie muszę się dokładnie i wysoko zasłaniać
AnnaCh 22:31, 23 lut 2016

A ja jakaś dziwna jestem, bo z jednej strony narzekam, a z drugiej nie chcę się szczelnie zasłaniać Z tyłu sąsiada nie widzę, bo on ma wzdłuż płotu sosny. W sumie ładne tło dla mnie robią. Z jednej strony nikogo nie ma, tylko chwasty, a z drugiej mam super sąsiadów i zostawiam prześwity przy siatce, bo piwo często przy niej pijemy
Dorotka 22:37, 23 lut 2016

AnnaCh napisał(a)
A ja jakaś dziwna jestem, bo z jednej strony narzekam, a z drugiej nie chcę się szczelnie zasłaniać Z tyłu sąsiada nie widzę, bo on ma wzdłuż płotu sosny. W sumie ładne tło dla mnie robią. Z jednej strony nikogo nie ma, tylko chwasty, a z drugiej mam super sąsiadów i zostawiam prześwity przy siatce, bo piwo często przy niej pijemy

To masz tak jak ja z zasłanianiem. Muszę sąsiadowi zostawić dziurkę bo i my wineczko latem popijamy ☺
tulucy 22:46, 23 lut 2016

Ja mam okna widokowe na sąsiadów - tam gdzie najczęściej gadamy, to jest jakaś dziura zostawiona ale w sumie to najlepszy kontakt mam z tymi po drugiej stronie ulicy, a tu zasłanianie ma się nijak - ja to tylko nie lubię być na widoku wypoczynkowo
AnnaCh 22:58, 23 lut 2016

Ela, czyli nie tylko my z trunkami przy płocie stoimy

Lucy
, ja najlepszą sąsiadkę, to mam z tyłu pod lasem, jeszcze za tym sąsiadem od sosen. Do niej muszę na kawkę czy piwko z plotkami iść Przez płot się nie da
Kawa 09:02, 24 lut 2016

hej Ania
ja nie mam sąsiadów z żadnej strony
ale piwo przy płocie tez piję