Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

Agatek 15:09, 25 lut 2016

AnnaCh napisał(a)

Agatko, pamiętam o Tobie i rozchodnikach

fajnie
AnnaCh 16:09, 25 lut 2016

Łucjo, jak sadziłam te tulipany, to właśnie z myślą, że będzie rzeka Na wiosnę posadzę tam kępki runianki , to później tulipany będą z runianki wychodzić

Kamila
, mama ma bergenię i coś dla Ciebie się pewnie jeszcze znajdzie Dam znać jak będzie robiła rewolucję na rabacie u siebie.

Jolu
, tulipki wielkie, ale chyba trochę wyhamują, bo zimno jest i śnieg pada. Ot taka pora roku, rano było przepięknie, słonecznie, teraz pochmurno i sypie.

Terenia, po drugiej stronie drogi teraz mi się sąsiad nowy buduje. Jak na razie wyglądają na spoko ludzi

Agnieszka
, jeszcze dużo się dopiero pokazuje
AnnaCh 16:11, 25 lut 2016

Rozpoczęliśmy z Jasiowym zdzieranie darni Tylko tyle, bo mały chciał iść na spacer, a potem śnieg nas wygonił. A poza tym to zimno i ręce marzną
Anusia 17:48, 25 lut 2016

Ja wczoraj wszłam na godzinkę porobić kanciki, wyrównać przy tujach i też zmarzłam. Dzisiaj z rana 1 stopień póżniej też nie za wiele tylko 4, dałam sobie spokój. Teraz najlepsza pora na takie prace. Ziemia nasączona, więc dobrze usuwa się darń.
AnnaCh 22:44, 25 lut 2016

Aniu, ręce mi zmarzły, ale strasznie zadowolona jestem, chociaż z takiego kawałeczka. Jutro jak śnieg stopnieje, to wyjdę na godzinkę i może skończę To prawda ładnie teraz darń schodzi, latem jak próbowałam kancik przy chodniku zrobić, to szpadelka nie szło wbić. Teraz bez problemu
kamila66 23:01, 25 lut 2016

Ziemia mokra ale szkoda, że tak zimno chodź dzisiaj od rana było u nas piękne słońce, bezwietrznie dosłownie miód na serce
AnnaCh 23:20, 25 lut 2016

Kamilko, u mnie do południa też było bosko, słońce piękne i cieplutko. A po południu zimno i śnieg. Zobaczymy jak jutro, bo ma być słonecznie
MirellaB 00:01, 26 lut 2016

Chciałam trawy poobcinać, ale dałam sobie spokój za zimno.

Fajnie będzie u Ciebie ta rabata wyglądała
Sylvana 00:07, 26 lut 2016

Jeju...to Ty już ostro działasz...a ja się snuję i fotki robię...wstyd
Dziś jak wyszłam na chwilę - było piękne słoneczko, po pięciu minutach zaczął sypać śnieg.....padał dobrą minutkę....a potem tylko się zachmurzyło i zzzzziiiiimno....-1 rano +3 w dzień.
anna_t 08:29, 26 lut 2016

no podziwiam Cie że ci się chce, ja to zasmarkana non stop i zimno mi nawet w domu..
trzymam kciuki