Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

ryska 20:43, 08 cze 2015

Warzywka pięknie Ci rosną, lilie też lubię a przyszły kwiat juki cieszy Cię tak jak mnie moje dwa pączki Pozdrowionka
AnnaCh 00:01, 09 cze 2015

ryska napisał(a)
Warzywka pięknie Ci rosną, lilie też lubię a przyszły kwiat juki cieszy Cię tak jak mnie moje dwa pączki Pozdrowionka

Oj tak Renato cieszą i to bardzo. Każdy nawet najmniejszy pączek, bo swój wyhodowany, wypieszczony, wypielęgnowany
AnnaCh 00:08, 09 cze 2015

Udało mi się wyjść dzisiaj na chwilkę wypielić skrzynkę z ogórkami i takimi innymi Posiałam znowu fasolkę na miejscu kwietniowej rzodkiewki i będę czekać Pomroziłam też lubczyku, bo to już ostatnia chwila chyba.

W końcu wiem jaki kolor ma jedna z dwóch moich pnących róż

Lawenda już prawie, prawie...

No i zobaczcie co mam przy krzewuszkach Wygląda na to, że mi małe krzewuszki porosły Może jutro je powykopuję i powsadzam w doniczki, będę miała hodowlę, a później zobaczymy, może porozdaję, może kilka sobie zostawię? Zobaczę ile tego jest i ile przeżyje.
sylwia_slomc... 00:23, 09 cze 2015

Jakby coś to jestem chętna.
anna_p_k 07:48, 09 cze 2015

ujawniła sie róża ja u siebie wczoraj robiłam z pokrzyw mieszanke na mszyce bo mi róże opanowały ponownie jutro będę walczyć
KasiaW76 09:30, 09 cze 2015

Aniu te twoje skrzynie juz po nocach mi się śnią. Moje czekają na szlifowanie ale są duze bo aż 4 sztuki, a kazda o wymiarach 1,9 x 1,8
AnnaCh 09:39, 09 cze 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jakby coś to jestem chętna.

Będę pamiętała Zobaczę czy coś w ogóle z nich będzie, może dzisiaj poprzesadzam do doniczek jak nie będzie padać, bo teraz siedzę w pracy i leje. Ale to też dobrze, bo roślinki popodlewa i może mi się beczka na weekendowe upały napełni

anna_p_k napisał(a)
ujawniła sie róża ja u siebie wczoraj robiłam z pokrzyw mieszanke na mszyce bo mi róże opanowały ponownie jutro będę walczyć

No dobrze, że się ujawniła Daj znać jak tam walka z mszycami. Pozdrawiam.

KasiaW76 napisał(a)
Aniu te twoje skrzynie juz po nocach mi się śnią. Moje czekają na szlifowanie ale są duze bo aż 4 sztuki, a kazda o wymiarach 1,9 x 1,8

Kasiu zastanów się, czy będzie Ci wygodnie z takimi dużymi skrzyniami? Cały urok warzywnika w skrzyniach, to to, że nie musisz włazić butami w ziemię między roślinki, tylko masz dostęp z zewnątrz. Przy takich dużych to ciężko będzie. Ja mam tą jedną dużą na truskawki i zawsze środek jest nie do końca odchwaszczony, ale ona była duża zrobiona z pełną świadomością
Agatek 10:45, 09 cze 2015

Ależ u Was wszystko pięknie kwitnie, u mnie ledwo pączki widać
AnnaCh 15:38, 09 cze 2015

Agatek napisał(a)
Ależ u Was wszystko pięknie kwitnie, u mnie ledwo pączki widać

Agato, może u Ciebie troszkę zimniej. Ale za to jak nasze już przekwitnie, to Ty będziesz miała i będziemy wzdychać do Twoich zdjęć
Anusia 16:08, 09 cze 2015

Lawenda i róże u Ciebie też kwitną. Jak ja lubię wiosnę!