Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

kamila66 10:00, 21 sty 2017

Aniu macham i pozdrowienia zostawiam
Margarete 11:20, 21 sty 2017

Pozdrawiam i ja Aneczko
Udanych ferii !
agnieszka_m 11:31, 21 sty 2017

Też pozdrawiam i buziaki zostawiam
Rumianka 18:05, 21 sty 2017

Ooo, wątek mi się odnalazł...Miłego wypoczynku Anusia...
frezja 21:09, 21 sty 2017

Aniu, zaspana czy zasypana?? bo jedno i drugie może być realne
Jana 23:33, 22 sty 2017

Aniu wypoczywaj należy się Tobie i dzieciom jak wrócisz naładowana akumulatorkami to może do mnie wpadniesz i coś doradzisz?
AnnaCh 22:00, 24 sty 2017

Kamila, Małgosiu, Agnieszko, Eliska, Ewa, Jana, jestem już w domku, ferie bardzo udane, chyba najlepsze w moim życiu

Będzie teraz trochę prywaty, ale napiszę i pokażę gdzie byliśmy całą rodzinką
Otóż spędziliśmy cały tydzień na przepięknej słonecznej wyspie Fuerteventurze w archipelagu Wysp Kanaryjskich Byliśmy na samym południu wyspy w miejscowości Morro Jable, gdzie są przepiękne piaszczyste plaże, z piaskiem nawiewanym z Sahary Pogoda nas bardzo zaskoczyła, temp. oscylowała od 22 do 26 stopni, co przy słońcu wystarcza na kąpiele w oceanie, który jak dla mnie zimą jest dużo cieplejszy niż Bałtyk latem (do Bałtyku nie mogę wejść, a tam weszłam i bez problemu w nim siedziałam kilkukrotnie ). No i do tego ta lazurowa, przezroczysta woda Wieczorkiem trzeba założyć bluzę

Hotel też super Drinki pyszne, basen miał podgrzewaną wodę, więc popołudniami moczyliśmy się tym razem w basenie
Kasya 22:04, 24 sty 2017

AnnaCh napisał(a)
Kamila, Małgosiu, Agnieszko, Eliska, Ewa, Jana, jestem już w domku, ferie bardzo udane, chyba najlepsze w moim życiu

Będzie teraz trochę prywaty, ale napiszę i pokażę gdzie byliśmy całą rodzinką
Otóż spędziliśmy cały tydzień na przepięknej słonecznej wyspie Fuerteventurze w archipelagu Wysp Kanaryjskich Byliśmy na samym południu wyspy w miejscowości Morro Jable, gdzie są przepiękne piaszczyste plaże, z piaskiem nawiewanym z Sahary Pogoda nas bardzo zaskoczyła, temp. oscylowała od 22 do 26 stopni, co przy słońcu wystarcza na kąpiele w oceanie, który jak dla mnie zimą jest dużo cieplejszy niż Bałtyk latem (do Bałtyku nie mogę wejść, a tam weszłam i bez problemu w nim siedziałam kilkukrotnie ). No i do tego ta lazurowa, przezroczysta woda Wieczorkiem trzeba założyć bluzę

super zazdroszcze kapieli, sloneczka i ciepełka...no i widokow
AnnaCh 22:05, 24 sty 2017

Jedzenie na wyspach przepyszne, przez całe życie nie zjadłam chyba tylu owoców morza i ryb, co przez ten tydzień Nigdy nie jadłam zupy rybnej, ale tamtejsza z małżami i ośmiorniczkami była boska Do tego na Fuercie jest pełno kóz i serów kozich pełno
Właśnie sobie uświadomiłam, że przez ten tydzień nie zjadłam mięsa, prócz ryb i małego hamburgera przy basenie, bo spóźniliśmy się z plaży na obiad
AnnaCh 22:10, 24 sty 2017

Wypożyczyliśmy też na jeden dzień samochód i objechaliśmy wyspę, warto Tylko ludzie o lęku wysokości nie powinni jechać na zachód wyspy, bo drogi tam takie, że można stracić oddech, my nad przepaścią na zakręcie z trudem minęliśmy się z innym samochodem.
Na zdjęciach w kolejności: Ajuy z czarną plażą, Pajara, Bentacuria (pierwsza stolica wyspy) i wydmy w Corralejo.