Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Malutki pod lasem

Malutki pod lasem

amelia_b 07:33, 25 sty 2017

dobrze że odpoczęliście a ile teraz wspomnień do wiosny ci optymizmu słonecznego nie zabraknie pozdrawiam serdecznie
kasja83 07:36, 25 sty 2017

Wiedziałam, że dobre robię zaglądając.Piękne widoki. Dlaczego ja muszę czekać na urlop do wakacji?
anbu 07:55, 25 sty 2017

Ale super!
olga80 08:39, 25 sty 2017

Anka,ale miałaś supr wakacje
Anda 08:40, 25 sty 2017

Bardzo fajny urlop mieliście Bateryjki z pewnością naładowane
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zbigniew_gazda 08:53, 25 sty 2017

Aniu dzięki za foty z urlopu. Piękna wyprawa i pożywnie Ci zazdroszczę. Nie dziwię się że po powrocie doznałaś szoku termicznego. To są dwa różne światy. A koronę cierniową mam w doniczce.
ren133 09:00, 25 sty 2017

Suuuuper wyjazd Aniu)))
Widać, że jesteś zachwycona ... z takim entuzjazmem opowiadasz
Fajnie, że sobie wypoczęliście, naładowaliście bateryjki i oderwaliście od tego mrozu, śniegu i nic nierobienia
rozark 09:49, 25 sty 2017

Wow, ależ udane ferie
AsiaK_Z 10:05, 25 sty 2017

Jaaaaaaaa, środek zimy a Ty z gołymi girami Super wyjazd i pomysł na ferie
AnnaCh 10:29, 25 sty 2017

Mirella, jak wiesz samolot na Fuertę z Poznania Polecam, bardzo

Zoja, jak wyglądam przez okno, to nie mogę się przyzwyczaić W tamtą stronę poszło mi szybciej Fajne jest uczucie, jak się wysiada z samolotu i jest... ciepło

Kamila, dokładnie jest tak jak piszesz, nie jeżdżę na nartach, więc z M wpadliśmy na taki pomysł Trochę przekornie latem jeździmy w góry, a zimą na plażę

Asiu, ja bym tam też chętnie została, co najmniej do wiosny Mój Jasio się popłakał w poniedziałek i powiedział, że nie chce wracać Dla niego to też był super wypad, ciągle kąpiele w oceanie, który ma bardzo łagodne zejście, bardzo długo jest płytko, tylko są ogromne fale, albo moczenie się w basenie Na obiady kazałam mu jeść zupki, a potem miał wolny wybór, więc ciągle były frytki i cola Też miał tydzień wakacji

Ania, my też nie jeździmy na nartach Gdzie śmigasz?

Amelka, odpoczęłam za cały rok chyba To jest luksus jak jedyne o czym musisz myśleć, to żeby nie spóźnić się na obiad z plaży A i jak się spóźnisz, to nic, bo zawsze było co zjeść

Kasia, no a kiedy u Was ferie? Chyba jeszcze nie ma nie? Wsiadaj w samolot

Aniu, potwierdzam, super

Tereniu, wakacje w środku zimy, to jedno z marzeń, które chciałam zrealizować Dalej na razie się nie wybieram, bo lot dłuższy byłby ciężki z Jasiem, ale tu jeszcze daje radę No i to jednak ciągle UE, można lecieć na dowód osobisty

Ewa, naładowane jak nigdy. Trochę ostrożnie podchodziliśmy do tego wyjazdu, nie nastawialiśmy się na plażowanie, przynajmniej patrząc na prognozy, ale mamy teraz doświadczenie, że do prognoz trzeba dodać z 4 stopnie co najmniej, a to, że rano są chmury nie oznacza, że za chwilę nie wyjdzie słońce Pogoda tam zimą na pewno lepsza niż u nas latem nad Bałtykiem

Zbyszku, moja mama też ma w doniczce i zrobiłam kilka zdjęć specjalnie dla niej, bo tam one rosną normalnie jako krzaczki przy chodnikach, czy promenadzie Ogólnie wyspa jest raczej pustynna, ale miasta wyglądają ładnie, dbają o roślinność, wszędzie są porozkładane linie kroplujące.

Renia, to prawda, jestem zachwycona. I myślę na dzień dzisiejszy, że to nie ostatnie moje ferie na Kanarach Zobaczymy, M i dzieci też zachwyceni

Reniu, bardzo udane

Asiu
, pisałam już Mirelli, samolot z Poznania, blisko masz