Chociaż nie lubię czystego bukszpanu i jestem byliniara pełną gębą to musze napisać że mi też zmiana się podoba Żwirku więcej nie kładź, nie ma sensu- ubrudzi się jak będziesz zdzierać trawnik
ale zmiany ja osobiście nie jestem przekonana do bukszpanów bo chorują i lubię byliny, ale też myślę o tym, że w przedogródku jest pusto i trzeba dać zimozielone, więc zmiana na plus
Justyna, to zimno mnie wykończa powoli, chyba się starzeję, bo kiedyś tak nie reagowałam, nie chorowałam. Priorytety ma podobne, dlatego u mnie okna nie umyte
Jana, mam nadzieję, że nie będą chorować, te duże, to stare buksy od dziadka M, a te u Karoli chyba już jakiś czas rosły
Jak tak patrzę na Twoje kulki to śmieje się, że z podobnego ułożenia zmieniałam na to co mam teraz
Świetnie to wygląda w połączeniu z kostką i żwirkiem