Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród na piasku i z wielkim murem

Ogród na piasku i z wielkim murem

Alicja169 18:23, 17 cze 2017

Irenko dzięki, róża to Eyes for You .
Do diabla czcionka sie przestawila b rrrrr

Ona nie ma fioletowego oczka, bardziej bordowe

Gabriela 18:29, 17 cze 2017

Chyba mnie tu jeszcze nie było, chyba że zmieniłaś avatar, ostatnio popularne takie zmiany na forum.
Widzę, że lubisz puste róże, z widocznym środkiem, ja też. Ta z fioletowym oczkiem rzeczywiście zachwycająca, czyżby Peace and Love (albo Bright as a Button)?
Dereń chyba potrzebuje czasu żeby doszedł do siebie po posadzeniu, to nie wygląda na chorobę.
Gabriela 18:51, 17 cze 2017

Alicja169 napisał(a)

Cudowne pustynniki, oglądałam je tydzień temu właśnie w ogrodzie preriowym, piękny kolor.
Alicja169 19:03, 17 cze 2017

Gabriela napisał(a)
Chyba mnie tu jeszcze nie było, chyba że zmieniłaś avatar, ostatnio popularne takie zmiany na forum.
Widzę, że lubisz puste róże, z widocznym środkiem, ja też. Ta z fioletowym oczkiem rzeczywiście zachwycająca, czyżby Peace and Love (albo Bright as a Button)?
Dereń chyba potrzebuje czasu żeby doszedł do siebie po posadzeniu, to nie wygląda na chorobę.

Dzięki za wizytę róża to Eyes for You

Pocieszające opinie w sprawie derenia, sporo kosztował, był w pełni kwitnienia, nie chciałabym go stracić posadziłam blisko domu, żeby mieć go na oku
Richie 21:59, 17 cze 2017

Jestem z rewizytą. Piękności pokazujesz a masz ich tyle że kilka ogrodów by obsadził, pustynnik zachwyca. Lilie wodne u Ciebie już kwitną a u mnie jeszcze im daleko, jakoś w tym roku opóznione Dereń da radę, to chyba słońce go przypaliło.
Mazan 10:41, 18 cze 2017

Alicja169

W innym wątku poprosiłem o odczyn gleby. Oglądając fotki zobaczyłem, że należałoby sprawdzić też w paru innych miejscach, bo "chorób" znajdzie się jeszcze więcej.

Ehh, te bezproblemowe ogrody.

Pozdrawiam
Alicja169 20:45, 18 cze 2017

Mazan napisał(a)
Alicja169

W innym wątku poprosiłem o odczyn gleby. Oglądając fotki zobaczyłem, że należałoby sprawdzić też w paru innych miejscach, bo "chorób" znajdzie się jeszcze więcej.

Ehh, te bezproblemowe ogrody.

Pozdrawiam

Mazan, dzięki. Wiem, że mam kiepską ziemię, to piaski, które ciągle uzdatniam Zbiorę się i pobiorę próbki ziemi, najpierw muszę ustalić gdzie mam taką stację badającą ziemię

Tak, Mazan, marzy mi się ogród bezproblemowy, i żeby chwastów nie było
Marzenia warto mieć
Alicja169 20:46, 18 cze 2017

Richie napisał(a)
Jestem z rewizytą. Piękności pokazujesz a masz ich tyle że kilka ogrodów by obsadził, pustynnik zachwyca. Lilie wodne u Ciebie już kwitną a u mnie jeszcze im daleko, jakoś w tym roku opóznione Dereń da radę, to chyba słońce go przypaliło.

Richie, dzięki
Bogdzia 18:50, 22 cze 2017

Podziwiam piękne róze i zachycajace pustynniki. Dereń to moje marzenie ale chyba nie nadaje sie do mojego zimnego ogrodu. Tez myślę ze przypaliło go słońce , byc może podlewałas jak świeciło i zmoczyłas liscie.Pozdrówka.
Alicja169 19:46, 25 cze 2017

Mam spore zaległości w dokumentowaniu moich roślinek
Komputer dało się uratować, wymieniono dysk, który odmówił współpracy, jednak udało się odzyskać dane z tego uszkodzonego dysku. Pewnie byłabym bardzo nieszczęśliwa, gdyby ta operacja się nie powiodła I chociaż najważniejsze dane mam na zapasowym dysku zewnętrznym, ale szukać tam czegokolwiek to nie lada wyznanie
na początek róże, one teraz królują

Jakże mu nie ulec Mister Casanova

a tu inne królowe i królewny