Basiu, śliczne migawki ogrodowe pokazujesz Spory ten Twój ogród, niektóre miejsca chyba widzę pierwszy raz.
A cyprysika nutkajskiego mam i ja, ale niekoniecznie mam co z nim zrobić i nie mam pomysłu jak obsadzić, będę od Ciebie odgapiać trochę
Ale dawka zdjęć pożądna Jednak trochę natchnienia dziś wróciło chyba Trzymam kciuki za donicę - żurawka w niej energetyczna, będą kwiaty hortki, trawka - powinno grać
Widzę, że masz hostę White feather - który to jej sezon? Masz ją w takim mega cieniu? Bo czytałam, że ona jak słońca trochę poczuje, to zielenieje jednak. Zweryfikujesz info ?
Jedynie do łażenia z aparatem się zmusiłam i do stania z wężem...odprężające zajęcia
Hostę mam chyba dwa sezony, kupiłam kłącze więc nie urosła zbytnio jeszcze...
Po południu ma słońce i faktycznie zielenieje czym byłam rozczarowana.. ale jak mówisz że w głębokim cieniu ma być to przesadzę, może mi się spodoba
Basiu, nostalgia zaowocowała ślicznymi kadrami. Fajne szerokie kadry pokazałaś.
Ale macie warzywnik wypasiony. Kurki fajny pomysł. Trzeba tylko zabezpieczyć je przed liskiem.
Z tymi kurami to tak wie o zabazpieczeniu, ale kurcze ja póki co jeszcze go trochę wstrzymuję... na razie inne zadania ważniejsze są więc w tym roku chyba już tego kurnika nie założy