Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

BKosimkArt 20:33, 02 maj 2018

alis 20:38, 02 maj 2018

Basiu, śliczne migawki ogrodowe pokazujesz Spory ten Twój ogród, niektóre miejsca chyba widzę pierwszy raz.
A cyprysika nutkajskiego mam i ja, ale niekoniecznie mam co z nim zrobić i nie mam pomysłu jak obsadzić, będę od Ciebie odgapiać trochę
Kasia_CS 21:27, 02 maj 2018

Ale dawka zdjęć pożądna Jednak trochę natchnienia dziś wróciło chyba Trzymam kciuki za donicę - żurawka w niej energetyczna, będą kwiaty hortki, trawka - powinno grać

Widzę, że masz hostę White feather - który to jej sezon? Masz ją w takim mega cieniu? Bo czytałam, że ona jak słońca trochę poczuje, to zielenieje jednak. Zweryfikujesz info ?

Zawciągi u Ciebie też poszaleją niebawem
BKosimkArt 21:47, 02 maj 2018

zoja napisał(a)
Sliczne te tulipany
Piekne widoki
Donice fajnie obsadzone

Dzięki Zoja
BKosimkArt 21:49, 02 maj 2018

alis napisał(a)
Basiu, śliczne migawki ogrodowe pokazujesz Spory ten Twój ogród, niektóre miejsca chyba widzę pierwszy raz.
A cyprysika nutkajskiego mam i ja, ale niekoniecznie mam co z nim zrobić i nie mam pomysłu jak obsadzić, będę od Ciebie odgapiać trochę

No duży jest, sporo pracy też...
Zgapiaj pewnie, będzie mi miło
BKosimkArt 21:55, 02 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Ale dawka zdjęć pożądna Jednak trochę natchnienia dziś wróciło chyba Trzymam kciuki za donicę - żurawka w niej energetyczna, będą kwiaty hortki, trawka - powinno grać

Widzę, że masz hostę White feather - który to jej sezon? Masz ją w takim mega cieniu? Bo czytałam, że ona jak słońca trochę poczuje, to zielenieje jednak. Zweryfikujesz info ?

Zawciągi u Ciebie też poszaleją niebawem

Jedynie do łażenia z aparatem się zmusiłam i do stania z wężem...odprężające zajęcia
Hostę mam chyba dwa sezony, kupiłam kłącze więc nie urosła zbytnio jeszcze...
Po południu ma słońce i faktycznie zielenieje czym byłam rozczarowana.. ale jak mówisz że w głębokim cieniu ma być to przesadzę, może mi się spodoba
Magleska 22:43, 02 maj 2018

wystarczy ,że fotki pocykasz i podlejesz .....pięknie masz Basiu .....śliczny ogród stworzyłaś donica też fajnie obsadzona
Anitka 23:13, 02 maj 2018

Basiu, nostalgia zaowocowała ślicznymi kadrami. Fajne szerokie kadry pokazałaś.
Ale macie warzywnik wypasiony. Kurki fajny pomysł. Trzeba tylko zabezpieczyć je przed liskiem.
BKosimkArt 13:00, 04 maj 2018

Magleska napisał(a)
wystarczy ,że fotki pocykasz i podlejesz .....pięknie masz Basiu .....śliczny ogród stworzyłaś donica też fajnie obsadzona

Dzięki to bardzo miłe co piszesz
BKosimkArt 13:02, 04 maj 2018

Anitka napisał(a)
Basiu, nostalgia zaowocowała ślicznymi kadrami. Fajne szerokie kadry pokazałaś.
Ale macie warzywnik wypasiony. Kurki fajny pomysł. Trzeba tylko zabezpieczyć je przed liskiem.

Z tymi kurami to tak wie o zabazpieczeniu, ale kurcze ja póki co jeszcze go trochę wstrzymuję... na razie inne zadania ważniejsze są więc w tym roku chyba już tego kurnika nie założy