Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

Kosimkowo - Ogród po totalnej rekonstrukcji

mamuska1980 21:01, 16 paź 2017

Piękne zdjęcia Nie wiem czy dobrze dopatrzyłam, przy perukowcu masz tawułki japońskie? jak daleko są posadzone od perukowca? Bo zastanawiam się co z moim perukowcem posadzić?
BKosimkArt 16:42, 17 paź 2017

Anitka napisał(a)
Basiu, pięknie, jesiennie u ciebie i widzę, że kolejne zmiany wprowadzasz. Ale masz "wypasione" rozplenice, fajny duet z ta z chortensją tworzą. U mnie tylko po kilka kotków

Co roku ma coraz więcej tych "szczotek", świetna jest ale potrzebuje mnóstwo miejsca...
BKosimkArt 16:47, 17 paź 2017

mamuska1980 napisał(a)
Piękne zdjęcia Nie wiem czy dobrze dopatrzyłam, przy perukowcu masz tawułki japońskie? jak daleko są posadzone od perukowca? Bo zastanawiam się co z moim perukowcem posadzić?

Tawuła jest chyba ok 1,5m od perukowca... a bliżej jest ligustr o żółtych liściach, który tnę na kulkę... ale on potrafi przemarznąć w całości a potem odbija od dołu więc nie polecam bo chyba nigdy u mnie nie będzie duży...
a Tawuły jak najbardziej, zawsze możesz mniejsze odmiany wsadzić jeśli chcesz bliżej...
daszum 22:06, 18 lis 2017

Przeczytałam cały wątek. Zmiany rewelacyjne!!! Widać u Ciebie artystyczne spojrzenie na świat.

A teraz trochę z innej beczki. Świat jest rzeczywiście mały. Przez wiele lat(minimum 10) wszystkie urlopy spędzałam w Szczekarzewie nad jeziorem Łąkie. Moja kuzynka, która na co dzień mieszka w Sierpcu, ma tam domek letniskowy. Wtedy była tam cisza i spokój i mało ludzi. Z czasem ludzi przybywało, a spokoju ubywało.Przestaliśmy tam jeździć gdy po jeziorze zaczęły śmigać łodzie z silnikami.

Ale niewykluczone, że się tam kiedyś spotkam z Tobą i Joasią.
BKosimkArt 12:39, 31 gru 2017

No faktycznie mały jest... fajnie że zajrzałaś! Dziękuję

BKosimkArt 12:43, 31 gru 2017

Co prawda już po świętach ale chociaż pożyczę Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!
Oby przyniósł więcej inspiracji ogrodowych i nie tylko!
Ściskam

BKosimkArt 12:45, 31 gru 2017

A przed domem...
patrycja 16:10, 01 sty 2018

Macham w Nowym Roku.
BKosimkArt 08:59, 10 sty 2018

Wszystko na przekór w tym roku... niby zima a kwitnienia nie ustały, róże mają pąki i kwiaty jeszcze... dziwne
Ciemiernik też już pokazuje kwiaty...
sylwik69 19:58, 10 sty 2018

Basiu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! moje serce skradł wianek przy suficie ! piękne wykonanie i super pomysł!