Jesień u Ciebie tez bardzo piękna , chciałam sie zapytac czy trzeba ukorzeniac 1 patycek na ta hortke na pniu czy można zostawic 1 u juz posadzonego krzaczka a resztę wyciąć
To ja się pomęczę czy teraz też by można? Powiem, że będąc u Kasi, ucięłam gałązki Phantom, wiem, to nie teraz, ale z ciekawości jednak wsadziłam je do ziemi, wiosną zobaczymy, co z tego będzie i chyba z jedną pienną zaryzykuję
...a tak nawiasem, piękna jesień u ciebie, kwity hortek zbrązowiały, ale nie wszystkie i ciekawie, to wygląda Pozdrawiam i dobrze, żes juz zdrowa
Ja myślę, że chodzi o to samo, często sprzedawcy sami nie wiedzą co sprzedaja, ja sama nigdy nie widziałam hortensji "zaszczepionej " na innej podkładce
A jesień u mnie piękna, niedawno wróciłam z pracy, piękne słoneczko, nie chce już mi się nic robić - w końcu to sobota i czas na odpoczynek, więc chociaż fotki zrobiłam. Od jutra ma się pogoda popsuć, więc pewnie już za kilka dni ogród straci swój jesienny urok. Zapraszam Wszystkich do oglądania i serdecznie pozdrawiam Mam nadzieję, że nie tylko mi się to podoba