Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

agnieszka_m 19:33, 29 lip 2015

gratulacje 100
chelll 22:39, 29 lip 2015

I ja przyłaczam się do gratulacji...teraz czekam na pierwszy tysiąc Pozdrawiam!
amelia_b 22:58, 29 lip 2015

Pisałam Ci że byłam z małą na spacerze? zaszłam do parku i tam mi sie zdaje były nasadzone vanilki i kilka było podobnych do twoich odmieńców, może poczekaj, może to tylko przejściowe jak jutro nie będzie padac to aparat ze sobą zabiore i fotek kilka zrobie miałam ochote uszczyknąć kilka wierzchów na sadzonki ale tak sie dziwnie kobitki na placu zabaw patrzyły ze dałam sobie spokójMoże jutro coś skubne, bo to najwyższy czas na zdrewniałe sadzonki
Kawa 08:11, 30 lip 2015

gratulacje za 100!
jolka 08:15, 30 lip 2015

Iwcia, po Twoich przygodach z vnilkami muszę moje "pod lupą" obejrzeć Chociaż na pierwszy rzut oka różnic nie widziałam. Wszystkie małe bzdyczki kwiatki większe od pędów, pokładają się na korze Jak nie zesztywnieją, to podpory mus dla nich szykować

Miłego dnia!!
Kasya 08:17, 30 lip 2015

100 stronicowa historia ogródka to juz coś

Trzeba sobie z tej okazji zrobić prezent w postaci jakieś roslinki, prawda ?
iwka 16:53, 30 lip 2015

Amelka
Weronika
Marta
Mirka
Jazzy
Nina
Ania
Agnieszka
Ela
Kamila
Kasia

Bardzo dziękuję, powiem Wam, że zleciało nie wiem kiedy, wahałam się przed założeniem wątku, bo myślałam, że nikt do mnie nie będzie zaglądał i wygłupię się tylko z moim ogrodem. Buziaczki dla wszystkich piszących i podczytujących
iwka 16:55, 30 lip 2015

Kasya napisał(a)
100 stronicowa historia ogródka to juz coś

Trzeba sobie z tej okazji zrobić prezent w postaci jakieś roslinki, prawda ?

Kasia tak mówisz?
Hmm może i dobrze gadasz
iwka 17:00, 30 lip 2015

jolka napisał(a)
Iwcia, po Twoich przygodach z vnilkami muszę moje "pod lupą" obejrzeć Chociaż na pierwszy rzut oka różnic nie widziałam. Wszystkie małe bzdyczki kwiatki większe od pędów, pokładają się na korze Jak nie zesztywnieją, to podpory mus dla nich szykować

Miłego dnia!!

ja wczoraj wykombinowałam takie podpory, że ho ho, aż wstyd pokazać ale dobrze, bo dzisiaj wieje i pewnie już by się połamały.
Muszę przez zimę podumać nad zakupem, żeby to jedna była to tak, a mi potrzeba pewnie ponad 10 na razie, planuję jeszcze zakupy innych hortek.
iwka 17:05, 30 lip 2015

amelia_b napisał(a)
Mało zębów na chodniku nie wybiłam jak z nelą że spaceru wracałamno ja w telefonie wszystkiego ogarnąć niemoge

Ty to kobieto potrafisz rozśmieszyć, czytam wieczorem a eM mówi do mnie: "matka, czego Ty tak rechoczesz jak żaba" obie z córką spojrzałyśmy się na siebie i dalej w rechot (bo mój eM nieświadomy tego, że mam wątek, i tak już mówi, że ogrodowisko to mi rozum odebrało)