Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 14:12, 08 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
Iwka szczególną uwagę zwróciłam na kosmosy czekoladowe Piękne się prezentują
wiesz zawiodły mnie w tym roku, mają grzyba chyba bo listki w plamy i usychają, z pięciu dwa zostały
pojedyncze kwiatki owszem piękne, ale całość marna.
iwka 14:16, 08 wrz 2016

zoja napisał(a)

to dobry sposób - z czasem przychodzi olśnienie
taaak, szczególnie jak kazałam mężowi autem jeździć w tą i z powrotem i sprawdzać czy dobrze mu się do garażu będzie wjeżdżało przy moich rabatach Jego spojrzenie tak mnie wtedy olśniło, że .... wyczekałam moment kiedy go nie będzie i sama próby robiłam
iwka 14:19, 08 wrz 2016

Kawa napisał(a)
hehe ty też ziemię oglądasz ? heheh ja z okna patrzę hihih rano z łazienki
dla nas to normalne, dla innych niekoniecznie

zoja 14:23, 08 wrz 2016

iwka napisał(a)
taaak, szczególnie jak kazałam mężowi autem jeździć w tą i z powrotem i sprawdzać czy dobrze mu się do garażu będzie wjeżdżało przy moich rabatach Jego spojrzenie tak mnie wtedy olśniło, że .... wyczekałam moment kiedy go nie będzie i sama próby robiłam

!!! ja w pracy jestem, proszę mnie nie rozśmieszać!
iwka 14:24, 08 wrz 2016

zoja napisał(a)

!!! ja w pracy jestem, proszę mnie nie rozśmieszać!
ja też !!! a rano jeszcze byłam na urlopie
Betka 14:26, 08 wrz 2016

iwka napisał(a)
się znaczy wykopaliska? a no pewnie że podziwiam, leżą worki kory, jak się zmęczę to siadam i na nie patrzę, dumam jak to rozplanować a za chwilę przeklinam w duchu ile jeszcze, kiedy koniec rano codziennie jak głupia lecę popatrzeć, bo tak fajnie teraz z rosą ziemia wygląda, taka czarna i mokra

Hahaha no tak ale to na tyłach mam rozumieć do front masz juz zrobiony . A może pokićkałam strony
Widok worków z kora tez jej fascynujący ja jak miałam skrzynki ze zrebkami to mnie łapki tak świerzbiły że achhhhhh...
Teraz masz najlepsza zabawe potem jak obsadzisz to będzie ci sie nudziło ! U mnie dzialka do okola obsadzona obsypana zrębkami i co teraz ? Nudy tworzenie jest zdecydowanie fajniejsza a poprawianie niedorobionych rabat juz nie ....
Kawa 14:26, 08 wrz 2016

aaa no przeciez miało cię nie być z Anką miałaś miśki sadzić

badania zrobiłąś?
iwka 14:33, 08 wrz 2016

Kawa napisał(a)
aaa no przeciez miało cię nie być z Anką miałaś miśki sadzić

badania zrobiłąś?
taaak, krew i inne pierdoły, ale wczoraj tak się chichrałam, że zostawiłam całą dokumentację medyczną pod biurkiem no i rano musiałam przyjechać do pracy, a jak już przyjechałam to: Pani Iwonko czy nie dałoby rady tak po badaniach wpaść i ..... no i po wolnym
iwka 14:35, 08 wrz 2016

Betka napisał(a)

Hahaha no tak ale to na tyłach mam rozumieć do front masz juz zrobiony . A może pokićkałam strony
Widok worków z kora tez jej fascynujący ja jak miałam skrzynki ze zrebkami to mnie łapki tak świerzbiły że achhhhhh...
Teraz masz najlepsza zabawe potem jak obsadzisz to będzie ci sie nudziło ! U mnie dzialka do okola obsadzona obsypana zrębkami i co teraz ? Nudy tworzenie jest zdecydowanie fajniejsza a poprawianie niedorobionych rabat juz nie ....
gdzie tam zrobiony, front to moje wybryki, cycki i inne wypustki. Tam wszystko mnożę, oczywiście jakoś tam grupuję, testuję, przesadzam, wywalam jak to ja, wszystko do góry nogami u mnie i ciągle od nowa
Betka 14:37, 08 wrz 2016

Błachachacha cycki powiadasz ...to ci powiem ze masz calkiem ładne