Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:08, 16 wrz 2016

Basilikum napisał(a)
Aniu rozchodnik deficytowy od chwili kiedy danusia napisala artykul o nim. Teraz jest wielka akcja wymiany
no właśnie, rozchodnikowy szał
iwka 09:14, 16 wrz 2016

babka napisał(a)
Moja Fairy też śmieci ale trochę skromniej, przekwitłe gałązki wycinam i skracam, pojednycze zwiędłe kwiaty oskubuję. Nie wiem czy to usuwanie przekwitłych pędów pobudza do dalszego kwitnienia ale faktem jest, że kwitnie jak szalona.

One właśnie potrzebują takich zabiegów pielęgnacyjnych, wtedy zachwycają no i dużym plusem jest to długie kwitnienie
iwka 09:19, 16 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Piękne masz te carexy. To niby o tych pisałaś, że marne?U mnie ze trzy krzaki w porywach cztery są takie i dla mnie jest to grupa tych wypasionychA carexy rozumiem dzieliłaś na wiosnę,tak?Się zastanawiam-może jest im tam za mokro?To niby rabata w bruku,więc taka wiesz- z dnem,ale jakby nie było-duża donica.Jak ostatnio były deszczyska-no to pewnie mokro miały.
Ja nie pisałam że marne tylko, że cos im dolega bo zółte się zrobiły. Te są już wyczyszczone i dlatego tak wyglądają Wiosną dzieliłam wszystkie, jedne na dwie drugie na trzy części, teraz z tydzień temu jedną maksymalnie, wyszło chyba z 11 małych Kasia a Ty dużo ich potrzebujesz?
iwka 09:28, 16 wrz 2016

Wylazlam dzisiaj o 7 i mgły niestety już nie zastalam
Takie obrazki też ładne

anbu 09:43, 16 wrz 2016

Śliczne jesienne obrazki
A róża śmieciuch straszny, chociaż kffiutki ma śliczne
Makao_J 10:17, 16 wrz 2016

Rozchodniki to od zawsze mi się podobały. A takie duuuże kępy są obłędne.

Sąsiadka na wsi pozbywa się jednego od kilku sezonów i nie może. Ponoć ciężko usunąć i wciąż wyrastają. Ja jak to usłyszałam to od razu poleciałam trochę jej zabrać i teraz rośnie u mnie.

Nie wiedziałam że z liścia też można rozmnożyć. Ja zawsze z gałązek i od razu do gruntu. Przyjmują się bez problemu.
Mirka 11:36, 16 wrz 2016

Iwonka szybka jesteś z zakupami.Jak by co to 5 białych trzymam dla ciebie
iwka 11:39, 16 wrz 2016

Mirka napisał(a)
Iwonka szybka jesteś z zakupami.Jak by co to 5 białych trzymam dla ciebie
jak fajnie ja kupiłam po jednym na rozmnożenie ale białe trzymaj dla mnie, mianę zrobimy na ptasie łapki
teraz czy wiosną?
iwka 11:41, 16 wrz 2016

Makao_J napisał(a)
Rozchodniki to od zawsze mi się podobały. A takie duuuże kępy są obłędne.

Sąsiadka na wsi pozbywa się jednego od kilku sezonów i nie może. Ponoć ciężko usunąć i wciąż wyrastają. Ja jak to usłyszałam to od razu poleciałam trochę jej zabrać i teraz rośnie u mnie.

Nie wiedziałam że z liścia też można rozmnożyć. Ja zawsze z gałązek i od razu do gruntu. Przyjmują się bez problemu.
mi coś z liścia się nie powiodło, wsadziłam w ziemię i zgnił. Będę próby kolejne robić
iwka 11:43, 16 wrz 2016

anbu napisał(a)
Śliczne jesienne obrazki
A róża śmieciuch straszny, chociaż kffiutki ma śliczne
one tylko z bliska ładne