Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Mirka 13:23, 16 wrz 2016

iwka napisał(a)
jak fajnie ja kupiłam po jednym na rozmnożenie ale białe trzymaj dla mnie, mianę zrobimy na ptasie łapki
teraz czy wiosną?
Iwonka kiedy chcesz.Tylko czy teraz te trawki się zdążą ukorzenić przed zimą jak myslisz?
iwka 13:39, 16 wrz 2016

Mirka napisał(a)
Iwonka kiedy chcesz.Tylko czy teraz te trawki się zdążą ukorzenić przed zimą jak myslisz?
nie wiem, szkoda by było jakby padły. Wstrzymamy się do wiosny, będzie pewniejsze
kasja83 14:04, 16 wrz 2016

iwka napisał(a)
Ja nie pisałam że marne tylko, że cos im dolega bo zółte się zrobiły. Te są już wyczyszczone i dlatego tak wyglądają Wiosną dzieliłam wszystkie, jedne na dwie drugie na trzy części, teraz z tydzień temu jedną maksymalnie, wyszło chyba z 11 małych Kasia a Ty dużo ich potrzebujesz?

Iwonko-sfocę jak wyglądają u mnie.W tej rabacie w bruku napewno będą wymagały uzupełnienia,ale jeszcze nie wiem co zima pokaże. W sumie to teraz tak sobie myślę, że może mogłam tam dać ID-nie rozlazłyby się i tak,bo rabata w bruku.
MirellaB 14:08, 16 wrz 2016

The Fairy faktycznie trochę śmieci, zresztą inne też np.Artemis, ale co tam i tak je bardzo lubię
iwka 14:10, 16 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
The Fairy faktycznie trochę śmieci, zresztą inne też np.Artemis, ale co tam i tak je bardzo lubię
o to chodzi właśnie, drzewa też śmiecą i je lubimy każdy ma inne spojrzenie ale tak jest fajnie
iwka 14:17, 16 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

Iwonko-sfocę jak wyglądają u mnie.W tej rabacie w bruku napewno będą wymagały uzupełnienia,ale jeszcze nie wiem co zima pokaże. W sumie to teraz tak sobie myślę, że może mogłam tam dać ID-nie rozlazłyby się i tak,bo rabata w bruku.
Powiem Ci, że ID mam dużo i nigdy nie miałam problemu z ich rozłażeniem. Rosną zwarte w szeregu. Oczywiście mają dużo odnóg ale jak tylko widzę nową to ją wyrywam i w nowe miejsce sadzę.
W kamykach niestety też się rozłażą, ale postępuję tak samo, kilka odnóg w jeden dołek i ładna sadzonka wychodzi
Anda 16:15, 16 wrz 2016

Obrazki o 7 rano też bez mgły bardzo ładne Rozchodniki kiedyś miałam i nie podobały mi się, i je wywaliłam, a dziś nawet jednego kupiłam. Muszę sie wczytać dokładniej w artykuł Danusi to na wiosnę będę miała z niego 5 sztuk pewnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Makao_J 16:59, 16 wrz 2016

Iwona dostałam paczkę Rośliny w świetnym stanie. Jeszcze The Beatles zostały mi do wsadzenia reszta już w gruncie. Dzięki.
Mirka 18:39, 16 wrz 2016

iwka napisał(a)
nie wiem, szkoda by było jakby padły. Wstrzymamy się do wiosny, będzie pewniejsze
Ok Iwonka
zoja 19:18, 16 wrz 2016

śliczne zdjęcia