Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 14:17, 06 paź 2016

anbu napisał(a)
A ja se nakupię w przyszłym roku

hehehe ja już to widzę
i się boje heheh
Magda70 14:27, 06 paź 2016

iwka napisał(a)
ścinać nie ścinać oto jest pytanie jeżówki mam od ubiegłego roku i nie cięłam, dzięki temu wiosną miałam fuuuul siewek, rozdawałam na lewo i prawo. Te co zostały popikowałam w doniczki i muszę zadołować na zimę. Przydadzą się na tyły Jedna siewka nawet zakwitła Białych mam już wystarczająco, różowych potrzebuję.

Jakby ktoś miał to chętnie się wymienię

nasiona mogą byc??
Magda70 14:28, 06 paź 2016

jeszcze nie ciełam moich więc mam większą ilość...
nawigatorka 14:32, 06 paź 2016

iwka napisał(a)
ścinać nie ścinać oto jest pytanie jeżówki mam od ubiegłego roku i nie cięłam, dzięki temu wiosną miałam fuuuul siewek, rozdawałam na lewo i prawo. Te co zostały popikowałam w doniczki i muszę zadołować na zimę. Przydadzą się na tyły Jedna siewka nawet zakwitła Białych mam już wystarczająco, różowych potrzebuję.

Jakby ktoś miał to chętnie się wymienię
mi też biale siewki z wiosny kwitly.teraz je porozsadzalam właśnie i dodatkowo rozsiewam jeszcze przekwitle kwiatostany sadzonek które mam.liczę na full jezowkowy gdybym miała różowe chętnie bym się wymieniła ale nie mam
iwka 14:47, 06 paź 2016

Magda70 napisał(a)
jeszcze nie ciełam moich więc mam większą ilość...
To jak możesz to mi zostaw nasiona co chcesz w zamian bo białe to chyba masz
iwka 14:49, 06 paź 2016

anbu napisał(a)
A ja se nakupię w przyszłym roku
Ania się kwiatkowo rozkręca super
iwka 14:51, 06 paź 2016

nawigatorka napisał(a)
mi też biale siewki z wiosny kwitly.teraz je porozsadzalam właśnie i dodatkowo rozsiewam jeszcze przekwitle kwiatostany sadzonek które mam.liczę na full jezowkowy gdybym miała różowe chętnie bym się wymieniła ale nie mam
wiem Asiu że nie masz mi zakwitła tylko jedna, co w gruncie była zostawiona. Niczym nie odbiega od starych, a te co miałam w doniczkach popikowane malutkie piździawki w przyszłym roku powinny dorównać
Kawa 15:08, 06 paź 2016

dopszzzzz
Makusia 15:10, 06 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Marta, a to ta co razem kupiłyśmy? Jak tak, to pewnie się wysieje
Ja też porządki robię na wiosnę z bylinami, rozchodnikami, teraz nawet czasu bym nie miała, a do tego ptaszki mają zimą co wyjadać

Aniu to inna- kupiona w leci w celu obserwacji, czy mi się w ogóle jeżówki podobają Ta "Nasza" ma się dobrze, ale kwitnąć nie zamierza
Magda70 15:56, 06 paź 2016

iwka napisał(a)
To jak możesz to mi zostaw nasiona co chcesz w zamian bo białe to chyba masz

Spoko. zostawię.

nic nie chcę..no chyba, że masz jakieś molinie?