Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 20:08, 11 paź 2016

zoja napisał(a)

dla mnie dobry, bo ja lubię tuje
...i moga domknąć ramę obrazu
no bo co tam innego mogę posadzić, chciałam żywopłot z grabów ale wyczytałam, że nie miesza się tak. Cisy ewentualnie ale one przy tych starych świerkach to będą za eleganckie
iwka 20:09, 11 paź 2016

amelia_b napisał(a)
"pracuj,pracuj"
do domu już się zbierałam
amelia_b 20:33, 11 paź 2016

iwka napisał(a)
do domu już się zbierałam
No ja mam cichą nadzieję że uda mi się nadgodzin uniknąć, muszę się bardziej starać a i tak się już staram bardziej niż to sobie mogłam kiedyś wyobrazić przypaliłaś kiedyś makaron do rosołu podczas gotowania? masakra normalnie.
dominika_ 20:46, 11 paź 2016

Ta trójca lubi kwaśną ziemię
MirellaB 20:53, 11 paź 2016

Iwka piękne jesienne zdjęcia ogrodu. Bardzo ładny ogród stworzyłaś / tworzysz.
Rozchodniki piękne. Wielkością takie jak moje, ale kolor Twoich zdecydowanie ładniejszy. Moje takie brudne czerwone - nie podobają mi się
iwka 20:56, 11 paź 2016

amelia_b napisał(a)
No ja mam cichą nadzieję że uda mi się nadgodzin uniknąć, muszę się bardziej starać a i tak się już staram bardziej niż to sobie mogłam kiedyś wyobrazić przypaliłaś kiedyś makaron do rosołu podczas gotowania? masakra normalnie.
no makaronu nie przypaliłam ale i tak jestem od Ciebie lepsza smażyłam kiedyś łatki i ktoś do P przyjechał wyszłam, i tak pewnie z godzinkę sobie rozmawialiśmy, jak sobie przypomniałam o łatkach to było już po ptokach rączka od patelni odpadła, plastikowe elementy w okapie się stopiły a farfocle tłuszczu były nawet w szafie a na dodatek byłam w 6 miesiącu ciąży trzeba było remont generalny robić
iwka 21:01, 11 paź 2016

dominika_ napisał(a)
Ta trójca lubi kwaśną ziemię
phi nie wiedziałam myślałam że tylko borówki. Maliny i porzeczki rosną w rodzimej ziemi i wcale źle im nie jest

Dominika wiesz może kiedy i jak robi się sadzonki porzeczek? mam jakąś odmianę, stara ale bardzo dobra tylko przydałoby się już odmłodzić.
iwka 21:06, 11 paź 2016

MirellaB napisał(a)
Iwka piękne jesienne zdjęcia ogrodu. Bardzo ładny ogród stworzyłaś / tworzysz.
Rozchodniki piękne. Wielkością takie jak moje, ale kolor Twoich zdecydowanie ładniejszy. Moje takie brudne czerwone - nie podobają mi się
jak miło Mirelko bardzo dziękuję.

Ten mój rozchodnik też na początku mi się nie podobał. On jest najładniejszy jak jeszcze nie kwitnie, wtedy ma takie białe pączki, później kolor jest średni i teraz właśnie jak już całkowicie zakwita ładnie wygląda wiosną mogę Ci wysłać sadzonkę
AniMa 21:31, 11 paź 2016

iwka napisał(a)
no makaronu nie przypaliłam ale i tak jestem od Ciebie lepsza smażyłam kiedyś łatki i ktoś do P przyjechał wyszłam, i tak pewnie z godzinkę sobie rozmawialiśmy, jak sobie przypomniałam o łatkach to było już po ptokach rączka od patelni odpadła, plastikowe elementy w okapie się stopiły a farfocle tłuszczu były nawet w szafie a na dodatek byłam w 6 miesiącu ciąży trzeba było remont generalny robić
Czytam i mam identyczne wspomnienie tylko ze ja jajka gotowałam....3 dni w domu wierzyłam... I to był 3 miesiąc ciąży... wszystkie zapachy były straszne a te jajka spalone to do tej pory z kilometra poznam☺☺☺
AniMa 21:31, 11 paź 2016

Dubelek zapachowy☺☺☺