Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 08:23, 05 kwi 2017

ja nie pamiętam
jak tam cisy posadzone?
chyba nie wszystkie ?
gabriela_kra... 08:27, 05 kwi 2017

Iwka - zobaczyłam Cię u Jolki - nareszcie jesteś!!! Tęskniłam :-*
margaretka3 08:29, 05 kwi 2017

A to nie był Sadowniczy?
iwka 08:45, 05 kwi 2017

Kawa napisał(a)
ja nie pamiętam
jak tam cisy posadzone?
chyba nie wszystkie ?
Jessssuuu jak się natyrałam, a byłam taka szczęśliwa dopóki nie wlazłam wieczorem na forum. U Ani różankowej naczytałam się o tych cisach, teraz chyba tylko pozostaje liczyć na szczęście
iwka 08:47, 05 kwi 2017

gabriela_krajewska napisał(a)
Iwka - zobaczyłam Cię u Jolki - nareszcie jesteś!!! Tęskniłam :-*
Cześć Gabrysiu Wiesz dokładnie jak to jest, nie zawsze ma się czas i ochotę na cokolwiek Ale wiosna przywraca nadzieję i wiarę
iwka 08:47, 05 kwi 2017

margaretka3 napisał(a)
A to nie był Sadowniczy?
ooo może być sprawdzam już czy mają bukszpany dzięki Gosia
Kawa 08:47, 05 kwi 2017

iwka napisał(a)
Jessssuuu jak się natyrałam, a byłam taka szczęśliwa dopóki nie wlazłam wieczorem na forum. U Ani różankowej naczytałam się o tych cisach, teraz chyba tylko pozostaje liczyć na szczęście

a to z tego samego źródła?

Ale Toszka pisała że takie lepiej wiosną sadzić żeby zdażyły się przyjać

a jak powiedziałaś ze kupiłaś to mi przeszło przez głowę czy nie tam gdzie Ania
AnnaCh 08:53, 05 kwi 2017

Właśnie też się zastanawiałam czy Ty nie masz tych cisów z tego źródła co pół Ogrodowiska
Iwka, dobrze będzie, Renia też je ma od niego i sadziła jesienią, mówiła, że u niej dopiero w maju zaczęły dobrze wyglądać. Moje wykazują chęć życia, mam nadzieję, że przeżyją
A poza tym tak jak Kamila pisze Toszka pisała, że lepiej na wiosnę, a ja posadziłam w październiku na bardzo mroźną zimę...
iwka 08:57, 05 kwi 2017

Kawa napisał(a)

a to z tego samego źródła?

Ale Toszka pisała że takie lepiej wiosną sadzić żeby zdażyły się przyjać

a jak powiedziałaś ze kupiłaś to mi przeszło przez głowę czy nie tam gdzie Ania
no to samo miejsce, Asia tez tam kupiła, pół forum ma z tego miejsca cisy na pierwszy rzut oka nie była jakieś masakryczne, na 40 sztuk dwa kilka gałązek jaśniejszych, korzenie też wielkie. Najlepsze że jak wsadziłam do koszyka to wyskoczyła mi jakaś kolosalna kwota za przesyłkę, dzwonię do gościa i mówię a on mówi, żebym kupiła nie przez allegro tylko tak prywatnie, no i się zgodziłam. Teraz popij wodą .
iwka 09:00, 05 kwi 2017

AnnaCh napisał(a)
Właśnie też się zastanawiałam czy Ty nie masz tych cisów z tego źródła co pół Ogrodowiska
Iwka, dobrze będzie, Renia też je ma od niego i sadziła jesienią, mówiła, że u niej dopiero w maju zaczęły dobrze wyglądać. Moje wykazują chęć życia, mam nadzieję, że przeżyją
A poza tym tak jak Kamila pisze Toszka pisała, że lepiej na wiosnę, a ja posadziłam w październiku na bardzo mroźną zimę...
oby przeżyły, tak się napaliłam na ten szpaler, ze chyba w depresję wpadnę dostałam wskazówki od Gosi, żeby parawan im zrobić od słońca, akurat tam słonecznie przez pół dnia.