Ola ja nic nie zestawiam, sadzę tam gdzie mam wolne miejsce i to co mam albo co mi wpadnie w oko nie umiem narysować na kartce i później tego się trzymać, nie wiem coś nie tak ze mną, drażnią mnie te plany, narysowałam się tyle i nawet nie wiem gdzie je wsadziłam dla mnie ważne aby drzewa dobrze posadzić, byliny czy trawy mogę przesadzać bez końca i wcale mnie nie martwi że będą mniejsze. Lubię patrzeć jak rosną Bałabym się że nie będę miała co robić
pod tą ostatnią rabatę w ubiegłym roku wysiałam gorczycę, zobaczymy jak będą rosły. Staram się tak jak radziła Toszka kompost, obornik, kora. Później tylko podlewam i gnojówki używam aaa no i wiosną azofoski trochę sypnę
wcale mi się nie zdaje, przecież widzę co jest u mnie a co u Ciebie moje tulipany też jakieś mniejsze w tym roku, czarne miałam po kolana a teraz tak z 20 cm tylko mają, ale fakt w tamtym roku nawóz dostały do kwotnących a w tym jeszcze nic