Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 11:02, 11 wrz 2015

Iwcia napisał(a)
Hmmm czosnków jeszcze nie mam. Jak one po przekwitnięciu,? Trzeba kryć jak tulipany?

z czosnkami to jest tak, że zanim zakwitną to liście zaczynają usychać i czasami to drażni, ja mam w kłosownicy posadzone więc ich nie widać. Nie okrywam ich
a ty tulipany kryjesz? hmm przed mężem? czy co?
paula23 11:25, 11 wrz 2015

oo widzę temat szycia będę zaglądać zastanawiałam się kiedyś nad pracą z filcem ale w końcu mi nie poszło bo albo nie było gdzie kupić albo droga i wkońcu nic z tego nie wyszło ale może kiedyś się skusze, pokażesz jakieś swoje dzieła?
iwka 11:29, 11 wrz 2015

paula23 napisał(a)
oo widzę temat szycia będę zaglądać zastanawiałam się kiedyś nad pracą z filcem ale w końcu mi nie poszło bo albo nie było gdzie kupić albo droga i wkońcu nic z tego nie wyszło ale może kiedyś się skusze, pokażesz jakieś swoje dzieła?

hi hi dzieła to za dużo powiedziane, pierwszy raz szyłam i wyszło coś takiego

paula23 11:39, 11 wrz 2015

iwka napisał(a)

hi hi dzieła to za dużo powiedziane, pierwszy raz szyłam i wyszło coś takiego

Śliczne chyba też muszę coś pomyśleć w zimę będę miała zajęcie
margaretka3 11:40, 11 wrz 2015

Też miałam pytać o namiary na filc, bo ja stacjonarnie kiedyś szukałam w Krakowie i nigdzie nie ma filcu na metry, zostaje net jednak.
Iwcia 11:41, 11 wrz 2015

Nieee, przed mężem nie chodziło mi o te zasychajace liście.
MirellaB 11:43, 11 wrz 2015

Te pojemniki z filcu bardzo mi się podobają Utalentowana jesteś nie tylko ogrodowo
Ja nie szyję, nie lubię. Kiedys to nawet guziki na kropelkę przyklejałam byle tylko nie szyć.
iwka 11:46, 11 wrz 2015

Iwcia napisał(a)
Nieee, przed mężem nie chodziło mi o te zasychajace liście.
no to albo w trawach ukryć, albo ciapnąć, jak miałam w widocznym miejscu to je wyginałam w dół i wiązałam do czocha, jak już były mocno przyschniete to obrywałam i nic sie nie działo. Na drugi rok też ładnie kwitły
iwka 11:49, 11 wrz 2015

MirellaB napisał(a)
Te pojemniki z filcu bardzo mi się podobają Utalentowana jesteś nie tylko ogrodowo
Ja nie szyję, nie lubię. Kiedys to nawet guziki na kropelkę przyklejałam byle tylko nie szyć.

ha ha dobre, guziki na klej

ja mam takie fazy, że jak coś mnie zainteresuje to próbuję wszystkiego, przerabiałam już wiklinę papierową, quilling itp. Zima jest dobrą porą na takie robótki
paulina_ns 11:52, 11 wrz 2015

iwka napisał(a)

dokładnie nie pamiętam ale chyba purple sensation 4,49 6 sztuk, gladiatory 2 sztuki 6,99, główkowate też chyba po 6,99 ale tam ich bardzo dużo w opakowaniu.

Wow!! No to super ceny na szczęście mam dzisiaj po drodze lidla