Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 10:18, 02 paź 2015

Ja ostatnio młodemu ćwiczeń nie dałam
Iwcia 10:30, 02 paź 2015

Ja się dziś z pod szkoły wracalam po flet. A w domu pytalam czy spakowała. Wrrr no myślałam , że ugryze.
kasia_w 10:58, 02 paź 2015

iwka napisał(a)
Dzięki dziewczyny, wpadłam w przerwie czytania lektury z córką, muszę jej pomóc bo jutro zaczynają omawiać a ona bidulka jeszcze nie przeczytała bo nuuuudna

Powiem tylko, że wszystko jest Ok i jutro wracam do normalności, tzn. dzisiaj już nie usiedziałam i posadzilam dwa rządki truskawek a jutro wybieram się w poszukiwaniu szmaragdów.

Chyba i ja chlupnę jakieś piwko buziaczki

Kurczę mam to samo z synem- klasa 3. Czytam mu lektury, bo on tylko Tytusy (komiksy) czyta, a ja i tak sie cieszę, że w ogóle coś. Za to moja córka przeczytała wszystkie części Opowieści z narnii w wieku 6 lat (!). I tak już jej zostało do dziś z tym czytaniem. Trzy biblioteki ją obsługują, a ja tylko dowożę
kasia_w 11:01, 02 paź 2015

Iwcia napisał(a)
Czytałam jej kazdego wieczoru odkąd skończyła tydzień. Niestety teraz zaczynają jej się gry bardziej podobać choć jak ją zaciekawi książka to pochłonie. Tylko na te "dzieci ..." Ma alergie. I nie wiem czemu. Nawet tej książki w rękach nie miała.

Jedż z nią do wrocławia na spektakl dzieci z Bullerbyn. Można sikać ze śmiechu, moi uwielbiają
sylwia_slomc... 11:14, 02 paź 2015

Moje dzieci jak zaczynały 4 kl podstawówki i w ciągu pół roku Pani nie zadała ani jednej lektury wezwałam ją na wywiadówkę i pytam jak oni egzaminy napiszą, a Ona na to, że przecież nie karze im czytać takich archaizmów jak " W pustyni i puszczy" bo i tak nie przeczytają...............no i zadała im " Ucho, dynia 123" ...?????????? ............ i egzaminy napisali......... w gimnazjum nikt na nich nie narzekał.......a wś redniej u starszego okazało się, że jednak poziom poprzednich szkół był wysoki i teraz jest ok............co by nie chwalić dnia przed zachodem słońca
paula23 11:26, 02 paź 2015

Iwcia napisał(a)
Moja córka to taki trochę mól książkowy. Potrafi pozyce po 200 stron przeczytać w dwa dni(chodzi do trzeciej klasy) a za wzięła się i "dzieci z bullerbyn" za skarby nie chce wziąć do ręki.

Szkoda,że ta tojeść kwitnie na żółto

Często do lektur szkolnych się ciężko zebrać

Ja na przykład kocham książki, zimą całe wieczory i nie jedną noc spędzam na czytaniu a w szkole za lektury ni hu hu nie mogłam się zebrać

Zimno że brak słów, u mnie u nocy -5 roślinki giną...
paula23 11:26, 02 paź 2015

Iwcia napisał(a)
Moja córka to taki trochę mól książkowy. Potrafi pozyce po 200 stron przeczytać w dwa dni(chodzi do trzeciej klasy) a za wzięła się i "dzieci z bullerbyn" za skarby nie chce wziąć do ręki.

Szkoda,że ta tojeść kwitnie na żółto

Często do lektur szkolnych się ciężko zebrać

Ja na przykład kocham książki, zimą całe wieczory i nie jedną noc spędzam na czytaniu a w szkole za lektury ni hu hu nie mogłam się zebrać

Zimno że brak słów, u mnie u nocy -5 roślinki giną...
amelia_b 11:30, 02 paź 2015

Ja to na czytanie też mam fazę jesienią lub zimą
Dominika11 11:33, 02 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Moje dzieci jak zaczynały 4 kl podstawówki i w ciągu pół roku Pani nie zadała ani jednej lektury wezwałam ją na wywiadówkę i pytam jak oni egzaminy napiszą, a Ona na to, że przecież nie karze im czytać takich archaizmów jak " W pustyni i puszczy" bo i tak nie przeczytają...............no i zadała im " Ucho, dynia 123" ...?????????? ............ i egzaminy napisali......... w gimnazjum nikt na nich nie narzekał.......a wś redniej u starszego okazało się, że jednak poziom poprzednich szkół był wysoki i teraz jest ok............co by nie chwalić dnia przed zachodem słońca
trzeba ostroznie, bo ....
Dominika11 11:33, 02 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Ja to na czytanie też mam fazę jesienią lub zimą
ja tez, bo w sumie tylko wtedy mam czas