Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Toszka 13:04, 06 lis 2015

Moja hakuro też wyleciała po 4 latach - mszyc nie miała, zdrowa była, wyprowadzona na 3 kule piętrowo. Opatrzyła mi się. Pospolita była - gdzie nie spojrzałam tam hakuro widziałam... cięłam co 6 tygodni. Na jej miejscu rośnie fortegilla

Rasowy ogrodnik chyba musi od hakuro zacząć, czyli posadzić by potem podjąć profesjonalną decyzję o kasacji. Jak to się zrobi, to potem nic już nie jest straszne w ogrodzie

Śmiem wysunąć tezę, że dopóki hakuro nie wykasuje się, dopóty nie jest się Ogrodnikiem (przez duże "O"
Kawa 13:08, 06 lis 2015

Toszka
no ja ogrodnikiem nie jestem nawet przez małe O
a powiem Ci że mojej okolicy to hakuro bardzo mało za to thuje są wszędzie
chyba mam jedyny ogro d okolicy gdzie żadna thuja nie rośnie

u mnie to chyba po za tym ze mi się hakuro podobaja to jest strach że nie będe umiała nic w ich miejsce innego zorganizować i do tego się przyznaję
amelia_b 13:11, 06 lis 2015

Toszka napisał(a)
Moja hakuro też wyleciała po 4 latach - mszyc nie miała, zdrowa była, wyprowadzona na 3 kule piętrowo. Opatrzyła mi się. Pospolita była - gdzie nie spojrzałam tam hakuro widziałam... cięłam co 6 tygodni. Na jej miejscu rośnie fortegilla

Rasowy ogrodnik chyba musi od hakuro zacząć, czyli posadzić by potem podjąć profesjonalną decyzję o kasacji. Jak to się zrobi, to potem nic już nie jest straszne w ogrodzie

Śmiem wysunąć tezę, że dopóki hakuro nie wykasuje się, dopóty nie jest się Ogrodnikiem (przez duże "O"
święta racja ja nie mam i mieć nie będę
nawigatorka 13:11, 06 lis 2015

Te cisy takie wielkie ze na bize narodzenie w ramach choinki sie nadadza
Kawa 13:14, 06 lis 2015

amelia_b napisał(a)
święta racja ja nie mam i mieć nie będę

czuję się malutka
a taka wielka baba ze mnie
India 13:18, 06 lis 2015

ja wywaliłam hakuro ale nadaj malutka jestem
India 13:22, 06 lis 2015

kończymy już o hakuro
czekamy na CISy
Iwcia 13:24, 06 lis 2015

Hehe. Miałam dwie hakuro, od których zaczełam i powywalałam.
Teraz czuję się ogrodnikiem przez dwa o.
Toszka 13:31, 06 lis 2015

Kawa, to nie jest tak - przymusu nie ma by coś mieć lub nie. Zażartowałam z tą hakuro i Ogrodnikiem. U ciebie to może być inna roślina, która będzie inicjacją na Ogrodnika Wszystko zależy od tego co ci w gwiazdach pisane
Widzisz, ja tuj nie lubię, ale jak mi psy sąsiadki mordę piłują jak tylko klamkę naciśniemy, to padło na tuje - praktycznie, bez chwili namysłu czy lubię czy nie. Nadal tuj nie lubię, ale szanuję
Agania 13:32, 06 lis 2015

To u Ciebie to dopiero zakupy były, super okazy, imponujące, aż się buzia śmieje na takie sadzenie