Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 09:58, 11 mar 2016

Makao_J napisał(a)
O jaki fajny. Mój czerwony też się budzi.

Najgorsze że kwitną tylko tydzień.
no mogłyby trochę dłużej, ale chociaż kilka dni sie pogapię
iwka 09:59, 11 mar 2016

tulucy napisał(a)
Te białe moim zdaniem najpiękniejsze ja mam lidlowe wstawię u siebie jak mi rok temu czarował
widziałam białe piękne Mój jeszcze chwilkę
lojalna_ 10:00, 11 mar 2016

ooo a ja sie martwie ze u mnie nic nie puszcza dlatego jeszcze nic nie tne ....a moze zle patrze ....bo ostatnio takie wielkie czochy w rozpklenicach znalazłam szok
iwka 10:02, 11 mar 2016

babka napisał(a)
Hejka
Fajnie, że cofnęłam sie pare stron bo trafiłam na trawkową ściągę a właśnie sie zastanawiałam co i kiedy ciąć
Przypomnijcie mi kiedy lawende ??
Pytalam kiedyś o kosmosy ale nie doczytałam. Musze pamiętać w domuprzejżeć wątek bo w tel lichy zasięg mam
Buziaka zostawiam i lece

lawendę jeszcze chyba nie, hmm sama nie wiem kiedy. Ja w tym roku chyba muszę zrobić radykalne cięcie, trochę się boję ale po zimie jakaś taka rozlazła się zrobiła. Widziałam jak Danusia nisko cięła, no nie wiem czy tak sie odważę

a co chcesz o kosmosach wiedzieć?
iwka 10:06, 11 mar 2016

lojalna_ napisał(a)
ooo a ja sie martwie ze u mnie nic nie puszcza dlatego jeszcze nic nie tne ....a moze zle patrze ....bo ostatnio takie wielkie czochy w rozpklenicach znalazłam szok
w trzcinnikach to normalnie młode liście przycięłam, może to nie zaszkodzi. Z red baronem pospieszyłam sie chyba ze dwa tygodnie temu chlasnęłam i nic nie wyłazi , pewnie go uśmierciłam Czochy też u mnie powoli wyłażą, ale szału nie ma, tulipany za to ruszyły i w końcu je widać
Kawa 10:14, 11 mar 2016

hej Iwonka
o kłosownicy dla mnie pamietasz of corse? ciągle cię z czegoś ograbiam
czosnki mam 10 cm tulipany też i wydaje mi się ze widziałam dzisiaj 2 kwiatostany u żonkili

u mnie leje okropnie chyba nie pojade jutro po te cisy zostawię to na czas po świętach chyba
babka 10:24, 11 mar 2016

Na start baronów jeszcze za wczesnie, spokojna twoja rozczochrana
No o te czekoladowe mi chodzi, teraz kupować ?
iwka 10:34, 11 mar 2016

babka napisał(a)
Na start baronów jeszcze za wczesnie, spokojna twoja rozczochra
No o te czekoladowe mi chodzi, teraz kupować ?
jak kupisz sadzonki to dopiero w maju się sadzi, zdążą urosnąć. Ja miałam ubiegłoroczne kłącza to wsadziłam już w doniczki, kupiłam jeszcze kilka kłączy teraz ale jeszcze nie przyszły.

w takim razie o barony sie nie martwię
iwka 10:37, 11 mar 2016

Kawa napisał(a)
hej Iwonka
o kłosownicy dla mnie pamietasz of corse? ciągle cię z czegoś ograbiam
czosnki mam 10 cm tulipany też i wydaje mi się ze widziałam dzisiaj 2 kwiatostany u żonkili

u mnie leje okropnie chyba nie pojade jutro po te cisy zostawię to na czas po świętach chyba
of corse, że pamiętam jak ładnie ruszą i będzie juz cieplej, myślę że tak w połowie kwietnia, będę dzielić

na cisy chyba dobra pogoda, po świętach może będą przebrane albo co gorsze wykupione
Kawa 10:39, 11 mar 2016

weź ie strasz cholercia